Ο γιος του Michael Jackson αποκαλύπτει πως ήταν να μεγαλώνεις δίπλα στο μεγαλύτερο Pop Icon

Ο Michael Jackson μετά τον θάνατο του, μπορεί να άφησε πίσω πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα ακούμε τα τραγούδια του και βλέπουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό τα video clip του που έχουν αφήσει ιστορία. Ο γιος του μεγαλύτερου Pop Icon, Prince Jackson,

μετά τον χαμό του πατέρα του, απέφευγε όσο μπορούσε τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τώρα που ενηλικιώθηκε και έγινε 19 ετών.

Ο Prince Jackson έσπασε την σιωπή του, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το πως είναι να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα τραγουδιστή «φαινόμενο». Έκανε μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια και αναφέρθηκε σε αξέχαστες αναμνήσεις που έζησε μαζί με τον πατέρα του.

Ο 19χρονος Prince, δήλωσε ότι η κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του ήταν πολύ μεγάλη και ενώ ο Michael Jackson τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ζωή του, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον μιμηθεί. Συνέχισε γελώντας και λέγοντας ότι όλοι πιστεύουν ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι και τον χορό, ενώ αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το backround στο χώρο της μουσικής, δηλαδή το κομμάτι της παραγωγής και δήλωσε συγκεκριμένα «Music is a big part of my lifeJackson said». It shaped who I am because of my family, but I’ve always wanted to go into production. My dad would ask me what I wanted to do and my answer was always producing and directing». Μέσα στο χρόνο ήδη έκανε την πρώτη παραγωγή για τις ανάγκες του video clip «Automatic», του ραπ τραγουδιστή Omer Bhatti «O-Bee».

Ο γιος του βασιλιά της pop, συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές που του έδωσε ο πατέρας του είναι να μη εμπιστεύεται κανέναν, εξηγώντας ότι μπορεί να ακούγεται άσχημο αλλά πολλοί άνθρωποι μπορούν να υποκινηθούν από τον ίδιο τους τον εαυτό. Θα πρέπει πάντα, να καταλαβαίνει ο ίδιος της προθέσεις του άλλου, γιατί πολλοί άνθρωποι πλησιάζουν την οικογένεια του λόγω του διάσημου ονόματος.

Επίσης, δήλωσε γιατί ο ο πατέρας του όταν ήταν μικρός, ο ίδιος και η αδελφή του, τους φορούσε μάσκες και εξήγησε ότι το έκανε για να προφυλάξει την δική τους ζωή και να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς να φοβούνται για το αν θα τους αναγνωρίσουν. Θυμάται τον εαυτό του μικρό στην Disneyland, να βγαίνει λίγο στο παράθυρο του ξενοδοχείου και να υπάρχουν παντού κάμερες και να τον φωτογραφίζουν ασταμάτητα, αυτό τότε νόμιζε ότι ήταν φυσιολογικό.

Η πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε ο Prince Jackson, ήταν τότε που κατηγόρησαν τον πατέρα του, αφού είχε φύγει από την ζωή, για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών. Στην αρχή είχε στεναχωρηθεί πολύ όλη του η οικογένεια αλλά μετά το ξεπέρασαν.

Ο Prince δήλωσε ότι σε αυτή την φάση της ζωής του, νιώθει και προσπαθεί να διατηρεί την ανάμνηση του πατέρα του κάθε μέρα και αντιμετωπίζοντας την θλίψη της απώλειας του. Χρησιμοποιεί διάφορα στοιχεία του Michael Jackson, σε πράγματα, όπως στο λογότυπο της εταιρείας παραγωγής που δημιούργησε και προσπαθεί να ακολουθεί γενικά τις συμβουλές του πατέρα του και ότι του δίδαξε.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: celeb news, Celebrities, Michael Jackson, pop icon, Prince Jackson, γιος διάσημου τραγουδιστή, σπάνια συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα