Ο Barack Obama στην εκπομπή του Zach Galifianakis

Ό,τι και να πούμε αυτά τα δύο ονόματα δεν συνδυάζονται.

Ο Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama και ο κωμικός ηθοποιός, Zach Galifianakis. Κι όμως, για έναν τρελό λόγο συναντήθηκαν στην διαδικτυακή εκπομπή του Zach Galifianakis «Between Two Ferns» στο Funny or Die. Το αποτέλεσμα; Απολαυστικά ξεκαρδιστικό.

Μέσα σε μία φοβερή στιχομυθία μεταξύ Galifianakis

και Obama, θίγονται με χιούμορ έντονα σχολιασμένα εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι απαντήσεις είναι γρήγορες, ο ρυθμός ταχύς, οι ατάκες πολλές, μέχρι που καταλήγει στην «ουσία της παρουσίας του στην εκπομπή», για να μιλήσει για το νέο πρόγραμμα που έχει εισαγάγει σχετικά με την υγειονομική ασφάλιση. Αυτό βέβαια δεν αφήνει αδιάφορο τον Zach Galifianakis που απλώς προσαρμόζει το καυστικό του χιούμορ στα μέτρα της συζήτησης.

To video με το απόσπασμα της εκπομπής παίχτηκε σήμερα στο Πρωινό mou. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μάλιστα σχολίασε πώς πρόκειται για μία κουλή εκπομπή. Καλεί κόσμο και τον μουρλαίνει. Έχει τα πιο φτωχά σκηνικά κι όμως βγάζει απίστευτο γέλιο και συνεντεύξεις. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο Barack Obama και δήλωσε πως θέλει κότσια για να πάει κάποιος καλεσμένος στην εκπομπή αυτή. Τέλος, την κατηγοριοποιεί ως απ΄τα καλύτερα θεάματα στην τηλεόραση.

Δείτε εδώ το video αλλά και τα υπόλοιπα σχόλια που ειπώθηκαν απ΄την παρέα του Πρωινού mou.

Keywords
Αναζητήσεις
between two ferns obama greek subs, zach galifianakis obama greek subs
Τυχαία Θέματα