Ο Clive Owen έγινε 50 χρονών και θέλει να το συζητήσει

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Prestige Hong Kong εμφανίζεται ο διάσημος ηθοποιός, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε έχει διάθεση να μιλήσει για την ηλικία του, την επιτυχία στο hollywood αλλά και τον γάμο του.

«Η ομορφιά του να είσαι ηθοποιός είναι πως όσο μεγαλώνεις αλλάζουν πολλά. Πάντα υπάρχουν ρόλοι για σένα. Το ταξίδι είναι ευκολότερο για τους άντρες» είπε χαρακτηριστικά o Clive Owen,

που τον Οκτώβριο έγινε 50 χρονών.

«Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στο παιχνίδι της υποκριτικής και μετά μισούν τη διαδικασία και ότι άλλοι αποφασίζουν αν αυτοί θα έχουν δουλειά ή όχι. Εγώ όμως ήμουν πάντα μεγάλος φαν της ιδέας πως αύριο ένα σενάριο θα έφθανε. Με ενθουσίαζε το ενδεχόμενο πως κάτι σπουδαίο θα μπορούσε να συμβεί».

Επιπλέον, μίλησε για τον γάμο του με την Sarah Jane Fenton που μετράει 20 χρόνια. «Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καιρό. Ίσως ήταν διαφορετικό αν ένας από τους δύο ήταν πολύ επιτυχημένος όταν γνωριζόμασταν, αλλά σε εμάς δεν συνέβη αυτό. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πως ταξιδεύω συνεχώς». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες και ζουν οικογενειακώς στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα