Μάθετε πρώτες τις 3 νέες φθινοπωρινές haircut τάσεις

Μην σκέφτεστε ότι το καλοκαίρι τελειώνει και σας κατακλύζει αυτό το αρνητικό συναίσθημα που από χρονιά σε χρονιά όλες έχουμε νιώσει. Σκεφτείτε ότι το καλοκαιράκι σιγά-σιγά θα μας αποχαιρετήσει για να πάρει τη θέση του φθινόπωρο, φθινόπωρο σημαίνει αλλαγές και οι αλλαγές είναι σημαίνουν πάντα ανανέωση -στη διάθεση και, φυσικά, στην εικόνα μας.

Κι επειδή θέλουμε να σας κρατάμε πάντα ενήμερες και να ξέρετε από πριν τι θα ακολουθήσει

μετά, μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τις νέες τάσεις στα μαλλιά. Η σεζόν Φθινόπωρο 2016 αναμένεται να μας ανανεώσει όσο και το δροσερό αεράκι που θα φέρει μαζί της. Έχουμε ήδη πάρει μία μικρή γεύση για την κατεύθυνση των τάσεων, από τις αλλαγές που έχουν κάνει οι αγαπημένες celebs την τελευταία περίοδο του καλοκαιριού.

Τώρα ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για όσα haircuts οι hair experts δηλώνουν ότι θα είναι 100% στα must-do της νέας σχολικής χρονιάς -aka από Σεπτέμβριο κι έπειτα. Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε σχολείο για να έχουμε ακόμα την ίδια όρεξη και δίψα για αλλαγές.

Ladies, let’s have a (hair) look:

Ως μία γενική κατεύθυνση γι” αυτό το φθινόπωρο, κρατήστε πως νέο είναι το παλιό. Με άλλα λόγια, σκεφτείτε τα 70’s και τη rock αίσθηση που είχαν τα looks, κάντε τα πιο chic και γίνετε η νέα μούσα. Θα γίνω πιο συγκεκριμένη.

1. Modern Shag


Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας αλλά γενικά δεν ασχολείστε τελικά ποτέ πολύ με το styling των μαλλιών σας, το κούρεμα αυτό είναι για εσάς. Γιατί όσο πιο ατημέλητο τόσο το καλύτερο. Αυτό το haircut έχει πολλά layers και ήπιες αφέλειες περιμετρικά για ένα ωραίο καδράρισμα. Επιπλέον, όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο ωραίο δείχνει. Αυτό δεν είναι που θέλουμε όλες;

2. Textured Bobs


Τα μακρυά μαλλιά ανεβαίνουν λίγο πιο ψηλά και το μήκος που απολαμβάναμε το καλοκαίρι που τώρα πια δεν είναι και τόσο υγιές είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται να αλλάξουμε για να νιώσουμε ανανεωμένες. Και μην ξεχνάτε: texture, texture, texture!

3. Bangs


Και έφτασε η ώρα που όλες θα ζητάμε αφέλειες ξανά. Όπως παλιότερα, θυμάστε; Κοντές αφέλειες που δεν χρειάζονται, επίσης, πολύ styling ούτε ενδιάμεσα ραντεβού για συντήρηση.

Αν φλερτάρετε με την ιδέα να κάνετε μία αλλαγή που δεν θέλετε όμως να σας ταλαιπωρήσει καθόλου, μάλλον δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτές τις 3 τάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα