«Λέρωσε» τη Madame Ginger και κέρδισε απίθανα δώρα στο διαγωνισμό του Neomat

Η μαγειρική είναι σαν το διαλογισμό, ρίχνει την ένταση, σε χαλαρώνει και σε αποφορτίζει από το στρες της καθημερινότητας. Δεν θα ήταν όμως ιδανικό να την απολάμβανες χωρίς να ανησυχείς για τους λεκέδες; Αν μέχρι τώρα δεν έμπαινες στην κουζίνα να μαγειρέψεις από φόβο μη λερωθείς, πλέον υπάρχει λύση. Η μαγειρική γίνεται διασκέδαση χάρη στο Neomat και την καθαριστική του δύναμή. Το Neomat και η Madame Ginger σε προσκαλούν να απολαύσεις τη χαρά της μαγειρικής χωρίς να φοβάσαι τους

λεκέδες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις τώρα στον πιο έξυπνο διαγωνισμό της χρονιάς και να ψηφίσεις τις μαγειρικές δοκιμασίες που θέλεις να υποστεί η Madame Ginger. Απλά διάλεξε ποια από τις 3 συνταγές θέλεις να μαγειρέψει και ποια από τα 3 outfits θέλεις να φοράει, ενώ θα μαγειρεύει τη συνταγή και μπες σε κλήρωση για τα Νeomat της χρονιάς για 5 τυχερούς την εβδομάδα, 4 μαθήματα μαγειρικής του mathimatamageirikis.gr για 3 τυχερούς και 1 πλυντήριο-στεγνωτήριο LG για έναν μεγάλο τυχερό!

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, η Madame Ginger μαγειρεύει έξυπνα τη συνταγή που εσύ ψήφισες, φορώντας αυτό που εσύ επέλεξες.

Για να πάρεις μέρος τρέξε στο ολοκαίνουργιο site του Neomat www.exipniepilogi.gr στο οποίο θα βρεις έξυπνες ιδέες, λύσεις, συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σου… Neosmart!

Τι περιμένεις; Πάρε μέρος τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα