Friday’s manicure: Οι τάσεις για το 2016

09:04 8/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Καινούριος χρόνος, καινούριες ιδέες και καινούρια διάθεση! Αυτό σημαίνει μικρές ή μεγάλες αλλαγές ή νέες προσθήκες σε όλους τους τομείς. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με περιποίηση και ομορφιά και η μέρα είναι η αφιερωμένη μέρα στο μανικιούρ οπότε ας εστιάσουμε σε αυτό.

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε το χρόνο με τις τάσεις στο μανικιούρ για τη σεζόν που έρχεται. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει πολλάκις το μανικιούρ έχει μία πιο δημιουργική τάση τελευταία την οποία απ” ότι φαίνεται θα διατηρήσει και την άνοιξη του 2016.

Χρώματα και γεωμετρικά σχέδια, metallic υφές αλλά και μία δόση από τα κλασσικά κι αγαπημένα είναι οι βασικές τάσεις στις οποίες θα κινηθούμε τη νέα σεζόν. Ας ξεκινήσουμε με μία ματιά και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > The new frenchie mani

Για όσες θέλουν να παραμείνουν κομψές και infashion.

Δείτε περισσότερα Galleries Glitter points

Για τα λαμπερά κορίτσια που δεν κουράστηκαν από τη λάμψη των γιορτών ή για όσες απλά θέλουν να την κρατήσουν λίγο ακόμα.

Δείτε περισσότερα Galleries It's all about stripes

Οι ρίγες εκτός από το outfit εμφανίζονται και στο μανικιούρ και το κάνουν πιο παιχνιδιάρικο και in fashion. So, do it girls!

Δείτε περισσότερα Galleries The Nudes

Παντού και πάντα η πιο safe & stylish επιλογή!

Δείτε περισσότερα Galleries The Metal Era

Η νέα μανία στο μανικιούρ που έχει καταφέρει αν κερδίσει και τις πιο διστακτικές με τις τόσες διαθέσιμες εναλλακτικές.

Δείτε περισσότερα Galleries Arty - Party

Φέτος το μανικιούρ έχει πολλές προοπτικές και μία από αυτές έχει πιο δημιουργικές προεκτάσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: arty nails, metallic manicure, nail trends 2016, nude nails, μανικιούρ, χρωματιστά βερνίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα