Φοράμε από τώρα το πιο hot trend του φθινοπώρου

08:00 8/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τα trends του φθινοπώρου έχουν ήδη παρελάσει στα catwalks και εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε όσα δείχνουν ότι πρόκειται να κυριαρχήσουν τον επόμενο μήνα. Δουλειά μας άλλωστε δεν είναι μόνο να σας ενημερώνουμε για τα επερχόμενα trends αλλά και να σας εμπνέουμε προκειμένου να τα υιοθετήσετε πρώτες!

Μια τάση λοιπόν που πρόκειται να δείτε παντού φέτος το φθινόπωρο είναι και το βελούδο, το οποίο αν (πιθανότατα) θεωρείτε άκρως χειμερινό κομμάτι, παρακάτω θα δείτε όλες τις βερσιόν που μπορείτε να το επιλέξετε όσο έχουμε ακόμα καλοκαίρι, δίνοντας από τώρα το σήμα για τα πιο fashionable looks τόσο αυτής, όσο και της επόμενης σεζόν.

Ενδεικτικά, μπορείτε να επιλέξετε velvet pieces με καθαρά καλοκαιρινό χαρακτήρα, όπως ένα κοντό αθλητικό shorts, μέχρι πιο μεταβατικά κομμάτια όπως ένα ελαφρύ βελούδινο κιμονό (για τα βράδια στο νησί) ή ένα βελούδινο μίνι φόρεμα συνδυασμένο με καλοκαιρινά σανδάλια.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: βελούδο, μεγάλη τάση, φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα