Χριστίνα Ωνάση: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία ανατρέπει τα αίτια του θανάτου της

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η οικονόμος της Χριστίνας Ωνάση, η γυναίκα που τη ζούσε συνέχεια στην καθημερινότητα της.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες της Ελένης Σύρου για τα αίτια θανάτου της κόρης του Έλληνα Μεγιστάνα, αλλάζουν την οπτική που έχουμε, για το θάνατο της.
«Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα».«Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…».

Η γυναίκα που βρέθηκε

στο πλευρό της άτυχης Χριστίνας μέχρι την τελευταία της πνοή είπε :

«Την τελευταία εκείνη βραδιά της 19ης Νοεμβρίου του ’88 θυμάμαι ότι η Χριστίνα ήταν πολύ ευτυχισμένη», εξιστορεί η κ. Ελένη Σύρου στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Ήταν ένα μοναδικό βράδυ γιατί ήταν ερωτευμένη με τον Χόρχε. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως πάντα. Είχε σκοπό μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα, (στο πολυτελές θέρετρο Tortuga Clubστο Μπουένος Άϊρες) και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είχε βέβαια και μεγάλη έγνοια για την Αθηνά, ωστόσο, προσπαθούσε να είναι καλά. Είχε φάει μόνο μια σαλάτα και ένα μακαρόνι λόγω της ασυτηρής δίαιτας που έκανε. Όταν τελειώσαμε το δείπνο, πήρε τον Χόρχε από το χέρι και πήγαν περίπατο».

Η Ελένη Σύρου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η Χριστίνα Ωνάση είχε πάρει χάπια, ότι δηλητηριάστηκε από αυτά.

«Όταν ήρθε στο διαμέρισμά της το χαμόγελό της ήταν διάπλατο…Πήγε στην μπανιέρα να κάνει ένα κρύο ντουζ όπως συνήθιζε… Ανοιξα την πόρτα, όταν την είδα έπαθα σοκ. Η Χριστίνα ήταν νεκρή. Είχε μπει στην μπανιέρα και δεν βγήκε ποτέ. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά».

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Αναζητήσεις
νεα, κωστας γρατσος
Τυχαία Θέματα