Αριθμολογία: Η πρόβλεψη της εβδομάδας

15:24 4/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Η πρώτη επίσημη εβδομάδα του Μαρτίου, μιας και η προηγούμενη είχε την ακόμη από την ενέργεια του Φεβρουαρίου μας υποδέχεται με την ενέργεια του «κουραστικού» αλλά και εργατικού 4! Η εμφάνιση ενός Κύριου αριθμού και ενός Καρμικού «χαμηλώνει» την ένταση των προκλήσεων της καθημερινότητας.

Ο συντονισμός της ημερομηνίας με την δόνηση της ημέρας από την μια κάνει καλό, γιατί συγκεκριμενοποιείται η ενέργεια της ημέρας αλλά από την άλλη ίσως και να κάνει την όψη της ημέρας με μεγαλύτερη ένταση, στο κάθε αριθμό!

Ας

δούμε αναλυτικά μέρα προς μέρα τις προβλέψεις της εβδομάδας!

Δευτέρα 4 Μαρτίου

Ημέρα 4 : Μετά από ένα χαλαρό και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο, η επιρροή του αριθμού 4, έρχεται να μας κουράσει , ίσως και να μας πιέσει λίγο παραπάνω στον τομέα της εργασίας. Μπερδέματα και άκαμπτη συμπεριφορά μας δυσκολεύουν σε πρακτικά θέματα. Ο αριθμός 22, ως Κύριος μας τονίζει τις εντάσεις και την συναισθηματική φόρτιση. Από την άλλη με λίγη καλή οργάνωση , μέθοδο και πρακτικότητα θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τρίτη 5 Μαρτίου

Ημέρα 5 : Μετά τις πιέσεις της προηγούμενης ημέρας, η (διπλή) δόνηση του αριθμού 5, μας κάνει να αναζητήσουμε την ελευθερία μας, αλλά και να πάρουμε μια ανάσα, χαλαρώνοντας λίγο, παρέα με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Οι μετακινήσεις, τα ξαφνικά γεγονότα και οι κοινωνικές επαφές είναι αυτά που μας τραβούν την προσοχή. Νιώθουμε ότι θέλουμε να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και την στασιμότητα. Ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούμε θα υπάρξουν , αρκεί να μην χάσουμε το όριο!

Τετάρτη 6 Μαρτίου

Ημέρα 6 :Οικογενειακές υποχρεώσεις εις διπλούν, μας αποσπούν το ενδιαφέρον από οτιδήποτε άλλο. Γονείς ή παιδιά, μας χρειάζονται όσο τίποτα, και εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ίσως και φίλοι από το παρελθόν εμφανιστούν και θελήσουμε να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί τους, νιώθοντας νοσταλγία και θαλπωρή. Προσέξτε μην το παρακάνετε με την τελειομανία και την φροντίδα για τους άλλους και παραμελήσετε εντελώς τον εαυτό σας!

Πέμπτη 7 Μαρτίου

Ημέρα 7 : Μια ημέρα με έντονη ανάγκη για χαλάρωση και απομόνωση. Η εσωτερική ανασκόπηση ίσως και να είναι η μόνη παρέα που θα επιλέξουμε , μακρυά από πρόγραμμα, ωράρια και κλισέ. Θα ασχοληθούμε το σώμα , την υγεία και την διατροφή μας, ψάχνοντας έτσι την προσωπική μας γαλήνη. Η αναλυτική σκέψη, η εμβάθυνση και η ανάγκη για εξέλιξη θα έρθουν αντιμέτωπες με τα διδάγματα από τα λάθη του παρελθόντος , επιλέγοντας να μην τα ξανακάνουμε πια. Η επαφή με την φύση, το διάβασμα ή τις εναλλακτικές θεραπείες, θα μας βοηθήσουν να βρούμε την γαλήνη μας.

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Ημέρα 8 : Ανάγκη για δύναμη και κυριαρχία είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ημέρας. Η ενισχυμένη δόνηση του 8, μας κεντρίζει λίγο παραπάνω τον ανταγωνισμό, το θράσος αλλά και το θάρρος. Θέματα πρακτικά και οικονομικά μπαίνουν έντονα στο προσκήνιο, επιβεβαιώνοντας το όραμα και την επιτυχία που αναζητάμε. Η αναγνώριση και η επίτευξη των στόχων είναι κοντά, έστω κι αν χρειαστεί να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες, που όμως μας μαθαίνουν να στεκόμαστε αυτόνομοι στα πόδια μας. Προσοχή στα έξοδα, κάντε σωστούς υπολογισμούς με ακεραιότητα!

Σάββατο 9 Μαρτίου

Ημέρα 9 : Μετά την δράση της Παρασκευής , οι όψεις αλλάζουν, η επιρροή του αριθμού 9 , έρχεται να μας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά, βιώνοντας τις καταστάσεις πιο δραματικά απ’ότι στην πραγματικότητα είναι. Πιθανές ματαιώσεις ή ακυρώσεις να μας κάνουν να χάσουμε το κέφι μας και την καλή μας διάθεση. Ο συντονισμός με την ενέργεια του αριθμού 9 και στον μήνα, μας αναγκάζει να ολοκληρώσουμε καταστάσεις ή εκκρεμότητες αποφασιστικά. Η φωνή της διαίσθησης μας είναι αυτή που θα δώσει τις σωστές απαντήσεις, γι’αυτό καλό θα ήταν να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις γνώμες των άλλων. Η ημέρα καλεί τις ιδέες μας ,που κρύβονται μέχρι σήμερα στην περιοχή της φαντασίας μας, να γίνουν πραγματικότητα. Η «βαθιά» πνευματική ενέργεια του 27, μας ωθεί να προσφέρουμε στους άλλους μια συμβουλή ως λύση , εφόσον μας χρειάζονται.

Κυριακή 10 Μαρτίου

Ημέρα 1 : Μετά την ψυχολογική κούραση, και τις «μπόρες» της συγκίνησης του Σαββάτου, ένας ήλιος αναγέννηση λάμπει με την βοήθεια του αριθμού 10. Μια αναγέννηση εσωτερική έρχεται να δώσει λύση και κουράγιο στην ψυχή μας. Έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε ριζικά καταστάσεις και αν χρειαστεί να ξεκινήσουμε καταστάσεις από την αρχή σε νέες βάσεις πια. Μπορεί η Κυριακή να είναι ημέρα ξεκούρασης , εμείς θα καταστρώνουμε σχέδια. Ο αριθμός 1, μας ωθεί με ισχυρή θέληση να δώσουμε υλική μορφή στα όνειρα μας, με ανεξαρτησία, πρωτότυπες λύσεις και αποφασιστικότητα, γυρίζοντας σελίδα οριστικά στο παρελθόν!

Χάρις Μπεκιάρη,
Σύμβουλος αριθμολογίας
e-mail : [email protected]
blog: charisnumerology.wordpress.com

The post Αριθμολογία: Η πρόβλεψη της εβδομάδας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα