#Whydontyou: Πώς να κυκλοφορείς με ψηλοτάκουνα όλη μέρα χωρίς να κουραστείς στιγμή

Όπου κι αν πάω, με όποια γυναίκα και αν μιλήσω ακούω συνεχώς παράπονα. Παράπονα για τα τακούνια που είναι άβολα, για τα πεζοδρόμια που είναι στραβά, για τις ανηφοροκατηφόρες του Κολωνακίου, για τη Γη που είναι στρογγυλή. Να συνεχίσω; Εντάξει τα τακούνια είναι ούτως ή άλλως εκτός της φυσικής στάσης του πέλματος. Δε θέλεις όμως κούκλα μου να αρέσεις; Θέλεις! Δε θέλεις ο καλός σου να σε θεωρεί το απόλυτο θηλυκό; Το θες κι αυτό! Θα σου αποδείξω λοιπόν πως όλα είναι στο μυαλό σου και αν θες

κάτι το καταφέρνεις (στην προκειμένη περίπτωση το φοράς). Και επειδή έχω κέφια σήμερα θα σου δώσω και δύο tips δικά μου που ως γνωστόν με τακούνι κόβω πρώτη την κορδέλα!

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Το σωστό ύψος τακουνιού δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 εκατοστά. Είναι ιδανικό για να κολακεύει τα πόδια αλλά η κούραση είναι η λιγότερη δυνατή συν ότι δεν παραμορφώνει το πέλμα σου με τα χρόνια. Με λίγα λόγια όχι στις υπερβολές στα ύψη!

Εντάξει η Αθήνα δεν έχει και τα πιο ίσια πεζοδρόμια. Το μυστικό; Κοίτα που πατάς! Καλύτερα να κοιτάς και λίγο κάτω παρά να κάνεις ελεύθερη πτώση από τους 18 πόντους! Αυτά άφησε τα στους ειδικούς.

Έχεις πάει καλεσμένη σε βάπτιση και όλως τυχαίως είναι κήπος; Έχεις μπει στο χώμα; μην πτοείσαι, γιατί το χώμα απορροφά τους κραδασμούς. Κοινώς σα να περπατάς σε χαλί. Ε τώρα αν δε μπορείς καθόλου και είσαι έτοιμη να πέσεις πέσε τουλάχιστον χαριτωμένα!

Αν σε πονέσουν τα ψηλοτάκουνα που φοράς στη ντίσκο που πήγες για χορό μη βιαστείς να μείνεις ξυπόλητη. Πριν θυσιάσεις το look σου δοκίμασε απλά να αλλάξεις ψηλοτάκουνα. Η αλλαγή στο πάτημα θα είναι εμφανής και απόλυτα ανακουφιστική!Ευχαριστώ από καρδιάς τη μούσα Ειρήνη Μιχοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια της και τις υπέροχες μουσικές συνθέσεις της.Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κάτσος

Keywords
Τυχαία Θέματα