To τραπέζι των Χριστουγέννων

Βρήκαμε για σας μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να διακοσμήσετε το εορταστικό τραπέζι δίνοντας παράλληλα και μία ακόμη γιορτινή πινελιά στο χώρο σας. Οι προτάσεις που έχουμε για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στερούνται απ΄το glam της Πρωτοχρονιάς μιας και τα Χριστούγεννα είναι πιο κατανυκτική γιορτή. Στολίδια, κουκουνάρια, κλωναράκια από έλατο, κεριά και χριστουγεννιάτικα στολίδια συνθέτουν το σκηνικό. Επίσης,

δεν σας κρύβουμε πως οι προτάσεις μας είναι επηρεασμένες από τη σκανδιναβική διακόσμηση αλλά και rustic στοιχεία. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να διακοσμήστε ένα όμορφο, γιορτινό τραπέζι που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε χριστουγεννιάτικα στολίδια από γυαλί δίνοντας μία πιο μινίμαλ αισθητική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στο τελείωμα του roller δέστε με λίγο σπάγκο κλωναράκια από έλατο ή δεντρολίβανο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιείστε κεριά αλλά και κλωνάρια από έλατο δημιουργώντας μία ωραίο σύνθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τους λάτρεις του Scandinavia style αλλά και του μαύρου σας έχουμε μία όμορφη πρόταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρα στιλάτα σκεύη και δημιουργώντας αντίθεση με το λευκό.

Δείτε περισσότερα Galleries

To jenny.gr και το ΑΝΑΜΑ σχεδίασαν μαζί το δέντρο των φετινών Χριστουγέννων. Οι γιορτές είναι προ των πυλών και εμείς πρέπει να τις υποδεχτούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Γι΄αυτό σας προτείνουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από σουηδικό ξύλο, με τις αντίστοιχες υποδοχές για ρεσό που θα στολίσει άψογα το εορταστικό σας τραπέζι. Για να το αποκτήστε επισκεφτείτε το Exclusive Shop by Jenny.gr.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι ωραίο στις πετσέτες να έχετε τοποθετήσει ένα στολίδι. Δίνει τη γιορτινή πινελιά που θέλετε ενώ ταυτόχρονα κάνει τους καλεσμένους σας να νιώθουν μοναδικοί. Μπορείτε επίσης να συνοδεύσετε το στολίδι με κάποια ευχή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για όσους θέλουν να κρατήσουν rustic στοιχεία αλλά να προσθέσουν και μία πιο glamorous πινελιά η πρόταση αυτή είναι ότι χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κουκουνάρια είναι κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και μπορούν να δώσουν το εορταστικό κλίμα που θέλετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το λευκό σε συνδυασμό με το χρυσό ή το ροζ χρυσό αποτελεί μια chic & classy επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασσικό και αγαπημένο καρώ μπορεί να αποτελέσει φέτος το βασικό στοιχείο στη διακόσμησή σας. Είναι συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα γι΄αυτό επιλέξτε καρώ τραπεζομάντιλο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Παίξτε με κλαράκια και στολίδια για να διακοσμήσετε το τραπέζι.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: καλεσμένοι, κουκουνάρια, στολίδια, Χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Keywords
Τυχαία Θέματα