Summer bride: Το απόλυτο καλοκαιρινό makeup για μία μελαχρινή νύφη

10:37 4/8/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεχωρίσετε την ημέρα του γάμου σας, ιδίως αν είναι καλοκαιρινός. Πέρα από το νυφικό κι ένα αντίστοιχο χτένισμα που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας, ένα makeup εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό θα τελειοποιήσει το bridal beauty look με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις μελαχρινές νύφες και το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου. Για να το πετύχετε χρειάζεστε:

Μια βάση natural bronze με σωστά κοψίματα που σας κάνει να λάμπετε άμεσα. Καλό είναι να αποφύγετε τους χρωματισμούς

στις σκιές, γι’ αυτό να έχετε κοντά σας το αγαπημένο σας καφέ σε συνδυασμό με μια ιριδίζουσα loose σκιά κατά προτίμηση. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα ωραία τη στιγμή του γάμου και λίγο πιο μετά, πρέπει να δείχνει εξίσου όμορφο και στις φωτογραφίες. Απογειώστε το βλέμμα το με eyelashes.

Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα κρεμώδες κραγιόν σε όποια απόχρωση σας ταιριάζει και με την σωστή γυαλάδα σε ζυγωματικά και μύτη.

Extra tip:

Προσθέστε λίγη γυαλάδα και στο κέντρο των χειλιών σας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και είστε έτοιμες. Μην ξεχάσετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση!Λόγω καλοκαιριού είναι πολύ πιθανό το σώμα σας αλλά και το πρόσωπό σας να είναι μαυρισμένα. Γι” αυτό μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή στο bronzer. Πρέπει το χρώμα στο πρόσωπο να είναι ομοιόμορφο με του υπόλοιπου σώματος. Επομένως, καλό είναι περάσετε με bronzer τον λαιμό και το στέρνο σας ή ακόμα και τους ώμους!

Credits:

Model: Ismini Dafopoulou
Photographer: Alexandros Tsitouridis stardust studio
Makeup Artist: Theoni Stravokefalou
Hairstylist: Ζωή Δρίτσουλα
Photographer assistant: Adriana Fountzoula
Location: Mansion pool bar

Keywords
Τυχαία Θέματα