Save the date: Styling tips από το fashion team του Jenny.gr στο Tommy Hilfiger store

Οι fashion editors του Jenny.gr σας περιμένουμε σε ένα super καλοκαιρινό πάρτι, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall.

Με αφορμή τη νέα συλλογή του brand για τη σεζόν Spring / Summer 2016 με τίτλο The Good Life, που είναι εμπνευσμένη από τις ατέλειωτες καλοκαιρινές βόλτες στα νησιά και την πόλη, σας προσκαλούμε σε ένα μαγικό «ταξίδι» στην Καραϊβική μέσα από μια σειρά δράσεων με fashion χαρακτήρα!

Ελάτε λοιπόν για μια ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα συλλογή του brand αλλά και για να αποσπάσετε τα καλύτερα fashion tips από τις editors του jenny.gr & του koolnews.gr, τους Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη και τον fashion blogger Τάσο Λαζαρίδη του PoshFashionNews, ώστε φέτος το καλοκαίρι να δημιουργήσετε τα πιο fashionable σύνολα με τη διαχρονική υπογραφή του Tommy Hilfiger.

Εκτός από τα styling tips των ειδικών αλλά και το ατέλειωτο fun ποζάροντας στο ειδικό photobooth φορώντας καλοκαιρινά αξεσουάρ από τη νέα συλλογή, πρόκειται και για μία ωραία ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τη μόδα που τόσο αγαπάμε!

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εκεί! Όσες και όσοι από εσάς το επιθυμείτε θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό του jenny.gr & του koolnews.gr που θα τρέχει παράλληλα με το event. Αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας outfit από όσα σάς προτείνουν οι fashion editors, ανεβάστε το look σας στα προσωπικά σας social media με το hashtag #myTommyLook και μπείτε στην κλήρωση για να το κερδίσετε! Η επιλογή του νικητή θα γίνει από ειδική επιτροπή με επικεφαλής την Τζένη Μπαλατσινού και θα ανακοινωθεί μερικές μέρες μετά από τo jenny.gr και το koolnews.gr!

Σας περιμένουμε λοιπόν για να γνωριστούμε από κοντά, να φωτογραφηθούμε και να υποδεχτούμε την καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο fun τρόπο. Join us & raise a glass to the Good Life!

Keywords
Τυχαία Θέματα