Royalbaby.gr: Το αγαπημένο e-shop των μαμάδων

Μόλις λίγους μήνες μετράει “στον αέρα” το www.royalbaby.gr και ήδη έχει γίνει το αγαπημένο e-shop των μαμάδων που αναζητούν για τα παιδιά τους τα πιο πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ. Περιηγηθήκαμε στη νέα, ανοιξιάτικη συλλογή και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τα όμορφα σχέδια και τους έξυπνους τίτλους που αντιστοιχούν σ’ ένα ολόκληρο στιλιστικό concept για άψογη εμφάνιση κάθε

μωρού από την κορυφή ως τα νύχια: Dream A Little Glam, Angel Elegance, Daydream Promise, Little Bows Pink, Pink And Pretty, Glam Blossom, Stylish King, Ciao Ladies, Prince Of Stripes κ.α.

Επιλέξτε τη συλλογή που ταιριάζει στην προσωπικότητα του μωρού σας και γεμίστε το διαδικτυακό σας καλάθι με υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ένα όμορφο παιχνίδι με χρώματα και φαντασία. Εκτός από ρούχα, το www.royalbaby.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε κουβέρτες, μπιμπερό, ποτηράκια, πιπίλες με αστεία slogan ή με το όνομα του παιδιού σας. Τα καινούρια σετ βάφτισης για κορίτσια είναι επίσης εκπληκτικά και πολύ ανοιξιάτικα, με λεπτομέρειες από λουλούδια και vintage αισθητική. Αλλά και τα αγοράκια δεν θα μείνουν παραπονεμένα: φουλαράκια, γραβατούλες, τιράντες, παπιγιόν και καπελάκια θα ολοκληρώσουν στιλιστικά μια αξέχαστη εμφάνιση.

Οργανωθείτε λοιπόν από τώρα και φέτος το Πάσχα κάνετε το καλύτερο δώρο στα παιδιά, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σας. Για να ενημερώνεστε για τις νέες συλλογές, κάνετε like στη σελίδα του στο Facebook.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > < >

Keywords
Τυχαία Θέματα