Jordana Brewster: Είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων

09:03 8/4/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Chic στο εξώφυλλο του ‘Ocean Drive’.

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών “Fast and Furius”, Jordana Brewster, ποζάρει κομψή στον φωτογραφικό φακό, για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού ‘Ocean Drive’ και μιλάει για την ομορφιά και τις πλαστικές επεμβάσεις, για τον ρόλο της στο “Fast and Furius 6”, αλλά και για τη διασημότητα.

«Δεν έχω αρχίσει ακόμα», λέει η Jordana Brewster, μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις. «Αλλά σίγουρα δεν είμαι κατά. Αν υπάρχουν κάποια εργαλεία εκεί έξω, γιατί να μην τα χρησιμοποιήσεις; Από την άλλη, χρειάζομαι το μέτωπο μου για την υποκριτική. Χρειάζεται

να μπορώ να το σουφρώνω και να εκφράζομαι, οπότε δεν νομίζω να τρελαθώ με το Botox. Αν μόνο μπορούσα να ξυπνήσω και να έχω μεγαλύτερο στήθος, αυτό θα ήταν διασκεδαστικό. Είναι ‘ρηχό’, αλλά ειλικρινές. Δουλεύω διαρκώς με τα συναισθήματα μου, οπότε είμαι OK πάνω σ’αυτό.»

Η ηθοποιός γύρισε πρόσφατα πολλές επικίνδυνες σκηνές για την ταινία δράσης “Fast and Furius 6”, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί. «Είχα ένα stand double που ήταν πολύ καλό, αλλά έκανα κι εγώ μερικές σκηνές. Ο (σκηνοθέτης) Justin Lin είναι λίγο ‘σκληροπυρηνικός’. Προέρχεται από τον ανεξάρτητο κινηματογράφο και θέλει αυθεντικές σκηνές. Υπάρχει μια σκηνή όπου τρέχω με ένα μωρό και δεν είναι κούκλα! Φοβόμουν ότι θα ταρακουνήσω πολύ το μωρό. Και γυρίζοντας στο Puerto Rico, έσκισα το χέρι μου και έπρεπε να πάω στα επείγοντα.»

Αναφερόμενη στην αρνητική πλευρά της δημοσιότητας, λέει ότι την τρομάζει η ευκολία με την οποία στις μέρες μας πολλά πράγματα σχετικά με τους celebrities κάνουν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. «Νομίζω ότι τα κινητά με φωτογραφική μηχανή είναι ενοχλητικά. Κάποιος θα νομίζει ότι είσαι αγενής αν δεν έχεις διάθεση να ποζάρεις για φωτογραφία εκείνη τη μέρα, και μετά πριν το καταλάβεις αυτό καταλήγει στο Twitter. Υπάρχει αυτή η άμεση πρόσβαση στους ανθρώπους που είναι τρομακτική… Η δυνατότητα να μιλάς στους fans σου είναι υπέροχη, αλλά είναι τρομακτικό αν σκεφτείς όλα αυτά που καταλήγουν να εμφανίζονται στο ίντερνετ.»

Η φωτογράφηση της Jordana Brewster στο ‘Ocean Drive’:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5 < >

Photo Credits: oceandrive.com

The post Jordana Brewster: Είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα