Beauté την Κυριακή: DIY μάσκα άμεσης επανόρθωσης μαλλιών

Δεν είστε οι μόνες που επιστρέψατε με κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα (πάντως σίγουρα ξηρά) μαλλιά. Γιατί όσο προσεκτικές κι αν προσπαθούμε να είμαστε κατά την διάρκεια των διακοπών και όσο κι αν χρησιμοποιούμε τα beauty προϊόντα μας και στην παραλία, είναι πολύ δύσκολο να είμαστε τόσο συνεπείς όσο χρειάζεται.

Μην έχετε ενοχές όμως! Με αυτή τη μάσκα επανόρθωσης θα βοηθήσετε πολύ γρήγορα την τρίχα των μαλλιών να βελτιωθεί και να αποκτήσει και πάλι μία πιο δυνατή και υγιή

όψη -κι έτσι θα κερδίσετε και χρόνο μέχρι να αποφασίσετε με σοβαρότητα(!) ποιο θα είναι το νέο φθινοπωρινό haircut που θα επιλέξετε!

ΥΛΙΚΑ:

1 μπανάνα (κατά προτίμηση ώριμη)
1 κ.σ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε στο blender τη μπανάνα και σιγά-σιγά το μέλι και δεν το σταματάτε πριν να είστε απολύτως βέβαιες πως έχει πολτοποιηθεί εντελώς όλη η ποσότητα. Αν δεν το φροντίσετε αυτό, θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ανεχτείτε τα κολλημένα στα μαλλιά σας κομματάκια μπανάνας όλη μέρα. Στη συνέχεια απλώνετε το μείγμα στα μαλλιά σας, τα τυλίγετε και το αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά περίπου. Αφαιρείτε με άφθονο χλιαρό νερό και συνεχίζετε με σαμπουάν και conditioner, as usual.

Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική συνταγή για μία (ακόμα πιο) χαρούμενη Κυριακή!

Keywords
Τυχαία Θέματα