5 τρόποι να χρησιμοποιήσετε την τερακότα το χειμώνα

14:03 7/2/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Εκμεταλλευτείτε τη και το χειμώνα.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι στη λίστα με τα καλλυντικά όλων των γυναικών. Και το χειμώνα όμως βρίσκει την εφαρμογή της στο μακιγιάζ, αρκεί να προσέξετε λίγο ώστε να μην υπερβάλλετε.

Η τερακότα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα καλοκαίρι με τους εξής τρόπους:

Χρησιμοποιείστε την ως ρουζ. Για εσάς που αγαπάτε τις φυσικές αποχρώσεις των ρουζ, επιλέξτε μία τερακότα σε ανοιχτό καφέ και
χρησιμοποιείστε την ως ρουζ. Θα σας δώσει αρκετή λάμψη.Χρησιμοποιείστε την για να κάνετε τα κοψίματα στο πρόσωπό σας. Πάνω στα κόκαλα των μήλων σας τοποθετήστε τερακότα και στη συνέχεια βάλτε στα μήλα σας ένα ρουζ σε απόχρωση ροζ ή κοραλλί. Μπορείτε ακόμα να κάνετε κοψίματα στο πιγούνι σας αλλά και στο μέτωπό σας.Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας τοποθετώντας τερακότα στο ταφ του προσώπου σας. Ακόμα και το χειμώνα μπορείτε να αγοράσετε μια τερακότα σε ανοιχτή απόχρωση και να την χρησιμοποιήσετε στο κούτελο και τη μύτη σας. Είναι ένα μέρος του προσώπου σας που γενικότερα θέλει λάμψη. Η τερακότα είναι ένα προϊόν που μπορεί να σας τη χαρίσει.Χρησιμοποιήστε την και ως σκιά. Με ένα μικρό πινέλο κάνετε το περίγραμμα του ματιού σας με μία τερακότα σε σκούρα καφέ απόχρωση. Θα δημιουργήσετε ένα natural look με έντονο βλέμμα.Τέλος μπορείτε μέχρι και το χειμώνα να επιλέξετε μία τερακότα σε απόχρωση που να ταιριάζει με το δέρμα σας και να την χρησιμοποιείτε ως πούδρα για όλο σας το πρόσωπο. Θα σας δημιουργήσει μία λαμπερή επιδερμίδα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα και με μεγάλο πινέλο ώστε να μη βγει ηλιοκαμένο look .

The post 5 τρόποι να χρησιμοποιήσετε την τερακότα το χειμώνα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα