20 αντικείμενα που μπορείτε να αλλάξετε μόνο με λίγο σπρέι

09:21 4/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όλα γύρω μας αλλάζουν και γίνονται άκρως ερωτεύσιμα με την απόχρωση του ροζ χρυσού. Μια τάση που δειλά έχει ξεκινήσει να μπαίνει και στις εγχώριες διακοσμήσεις των σπιτιών είναι η εντυπωσιακή αυτή απόχρωση, ουσιαστικά το χρώμα του χαλκού.

Το να αγοράσετε, όμως, χάλκινα αντικείμενα θα ήταν, μάλλον, λίγο ακριβό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα απίστευτα οικονομικό σπρέι στο χρώμα του χαλκού με εφέ νίκελ. Μια μικρή ποσότητα ψεκασμού αρκεί για τη μετάλλαξη απλών και ασήμαντων αντικειμένων για να αναδείξετε την

διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εφαρμογής του ροζ χρυσού σπρέι είναι πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να μετατρέψετε τα παλιά σας αντικείμενα σε άκρως εντυπωσιακά νέα διακοσμητικά και να αλλάξετε τη διακόσμησή σας έξυπνα και οικονομικά με το πιο λαμπερό και ποθητό αποτέλεσμα. Συν της άλλης το χρώμα του ροζ χαλκού είναι ένα ιδιαίτερα ζεστό χρώμα που ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις.

Συμβουλή: Σε χρωματοπωλεία θα χρειαστεί να αναζητήσετε το κατάλληλο σπρέι ανάλογα με το υλικό (πλαστικό, γυαλί, μέταλλο) έτσι ώστε να πάρετε ένα σωστό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή.

Βάψτε παλιά μικρά βαζάκια με σπρέι ροζ χρυσού και προσθέστε τα στη διακόσμηση του μπουντουάρ σας. Μερικά φυτά μικρής ανάπτυξης μέσα στα βαζάκια θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: cozy διακόσμηση, διακοσμητική ανανέωση, εφέ νίκελ, ροζ χρυσό, σπίτι, σπρέι, το χρώμα του χαλκού

Keywords
Τυχαία Θέματα