10 γρήγορες και οικονομικές καλοκαιρινές αλλαγές στο σπίτι που θα σας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς μπορούμε με άνεση να κάνουμε όλες αυτές τις αλλαγές που σκεφτόμαστε εδώ και τόσο καιρό για το σπίτι μας. Με ποιο όμως τρόπο, μπορούμε να ανανεώσουμε γρήγορα και εύκολα βασικά πράγματα ή χώρους του σπιτιού μας;

Εμείς σας δείχνουμε και την ιδέα, αλλά και τον τρόπο για να κάνετε μία τουλάχιστον αλλαγή για κάθε δωμάτιο του σπιτιού! Με φροντίδα και μεράκι μπορείτε να διαμορφώσετε και να εξοπλίσετε τους χώρους αυτούς πολύ όμορφα.

1. Ένας σημαντικός χώρος που ερχόσαστε καθημερινά

σε επαφή είναι το μπάνιο σας. Το μπάνιο είναι χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας, βάση για την ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Θέλετε λοιπόν να είναι καλαίσθητος και εύχρηστος. Ποιες είναι οι ιδανικές αλλαγές για να δώσετε στο μπάνιο σας έναν αέρα ανανέωσης;

Στα Praktiker θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διαμορφώσετε το μπάνιο σας όπως ακριβώς το σκέφτεστε, επιλέγοντας επώνυμα είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας την πρώτη σας αλλαγή στο έπιπλο του μπάνιου και να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Στα Praktiker υπάρχει μια ευρεία γκάμα σε έπιπλα μπάνιου και μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας σύνθεση επιλέγοντας τα είδη που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Βρείτε το στιλ μπάνιου, όπως κλασσικό ή μοντέρνο, και το κατάλληλο υλικό που σας ταιριάζει. Θα βρείτε τα πάντα γύρω από νιπτήρες, ερμάρια & στήλες καθώς και καθρέπτες, φτιάχνοντας τη δική σας σύνθεση!

2. Αμέσως μετά επιλέξτε τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως καλάθια, πιγκάλ, σαπουνοθήκες και άλλα πολλά αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του μπάνιου σας.

3. Μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή στα πλακάκια θα κάνει το σπίτι να φαίνεται καινούργιο. Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα παλιά πλακάκια για να αλλάξουν οι τοίχοι. Τα καλύπτετε απλά με τα καινούργια. Είναι δουλειά που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και δεν χρειάζεται να νιώθετε ανασφάλεια. Στα Praktiker μπορείτε να ερευνήσετε τις αμέτρητες επιλογές για πλακάκια τοίχου ή δαπέδου, εργαλεία και αξεσουάρ, ακόμα και για την τοποθέτησή τους στις καλύτερες τιμές.

Σήμερα μπορείτε να ανακαινίσετε τους χώρου σας, χωρίς πολύ κόπο και χωρίς να δείχνει το σπίτι σας ακατάστατο. Δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πλακάκια σας εδώ.

Πορσελανάτο πλακάκι δαπέδου Heritage Grey Α” διαλογής, σε γκρι απόχρωση. Κατάλληλο και για επιτοίχια τοποθέτηση.

4.Αλλάξτε το δάπεδο και μην ανησυχείτε καθόλου. Πρόκειται στην κυριολεξία για δουλειά μόνο ημερών. Είναι σε άμεση χρήση με την εγκατάσταση και έχει καλή αντοχή στο νερό. Με τα ειδικά προϊόντα των Praktiker μπορείτε να προστατεύστε κάθε είδους επιφάνεια εφαρμόζοντας τα απαραίτητα βερνίκια. Το σπίτι σας είναι χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εύκολα και οικονομικά; Πλέον μπορείτε!

Πάτωμα Laminate Castello σε απόχρωση Urban Legend

Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη χάρη στο σύστημα «κλικ» χωρίς κόλλα, το ίδιο και η συντήρηση. Επιπλέον έχει δυνατότητα τμηματικής αντικατάστασης και είναι κατάλληλο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

5. Δώστε «ζωή» στους τοίχους του σπιτιού σας. Βάψτε κάποιους τοίχους για να δώσετε στους χώρους σας καινούργια όψη, ευχάριστη και καλαίσθητη. Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα, να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία και να ακολουθήσετε την αναγκαία διαδικασία.

6. Κάθε είδους επιφάνεια μπορεί να αλλάξει επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και βερνίκια που θα βρείτε στα Praktiker.

7. Διαλέξτε χρώματα εσωτερικού χώρου ανάλογα το στιλ που θέλετε να δώσετε σε κάθε δωμάτιο αλλά και τα χρώματα εξωτερικού χώρου που θα δώσουν μια άλλη αίγλη στη βεράντα ή την αυλή σας.

Για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, επιλέξτε το Praktiker Profi που συνδυάζει μεγάλη κάλυψη και πολύ καλή απόδοση.

Υψηλής ποιότητας ματ πλαστικό χρώμα για την βαφή τοίχων σοβάδων, μπετόν, σπατουλαριστών, γυψοσανίδων. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει πολύ καλά. Παρουσιάζει καλές αντοχές στα αλκάλια και στο πλύσιμο. Ιδανική επιλογή για ποιοτικό και οικονομικό βάψιμο.

8. Επίσης, μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στα έπιπλα και στις καρέκλες σας και να προσαρμόσετε ακόμη και παλιά έπιπλα που έχετε στην αποθήκη σας, στο στιλ της διακόσμησης του σπιτιού σας. Με τα ειδικά προϊόντα των Praktiker μπορείτε να προστατεύστε κάθε είδους επιφάνεια εφαρμόζοντας τα απαραίτητα βερνίκια. Επιλέξτε επώνυμα βερνίκια και βερνικοχρώματα σε μοναδικές αποχρώσεις και ποιότητα εφαρμογής.

Για να κάνετε όλες αυτές τις καλαίσθητες επεμβάσεις θα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα αξεσουάρ, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας από εσάς.

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες κάντε την απαραίτητη προετοιμασία για το βάψιμο των επιφανειών σας, εφαρμόζοντας ειδικά υποστρώματα και αστάρι.

Το σπίτι σας είναι χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας και αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εύκολα και οικονομικά, να ξέρετε πως πλέον μπορείτε.

9. Επενδύστε στο φωτισμό. Ένα από τα στοιχεία που φτιάχνουν ατμόσφαιρα είναι σίγουρα ο φωτισμός. Ποιος θέλει να μένει σε ένα σκοτεινό και μουντό σπίτι. Μην κάνετε δεύτερες σκέψεις για εκείνα τα παλιά φωτιστικά στο σπίτι σας και αλλάξτε τα.

10. Ανανεώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας επιλέγοντας ένα νέο αξεσουάρ

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σετ επίπλου μπάνιου Minimal – Praktiker
περισσότερα έπιπλα μπάνιου

Δείτε περισσότερα Galleries

Κουρτίνα μπάνιου οικολογική CIRCLES PEVA – Praktiker
περισσότερες κουρτίνες μπάνιου

Δείτε περισσότερα Galleries

Πατάκι μπάνιου IRIS καφέ -Praktiker
περισσότερα πατάκια μπάνιου

Δείτε περισσότερα Galleries

Πιγκάλ Le bain – Praktiker περισσότερα πιγκάλ

Δείτε περισσότερα Galleries

Ντισπένσερ Le bain – Praktiker περισσότερα ντισπένσερ

Δείτε περισσότερα Galleries

Βιβλιοθήκη Κύβος Lift, από μελαμίνη, σε απόχρωση latte – Praktiker

Δείτε περισσότερα Galleries

Γραφείο Mademoiselle, με ανοιγόμενη επιφάνεια η οποία κλείνει και γίνεται ντουλάπι για να αποθηκεύετε διάφορα είδη γραφείου – Praktiker

Δείτε περισσότερα Galleries

Πορτατίφ Lene, αφής – Praktiker

Δείτε περισσότερα Galleries

Καθρέπτης Classico, με ανάγλυφα περίτεχνα σχέδια, από ξύλο και MDF σε ασημί απόχρωση – Praktiker

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτοκόλλητο Art Applique με σχέδιο Paris – Praktiker

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Praktiker, ανανέωση, διακόσμηση, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα