Το BBC στις ουρές διανομής τροφίμων στο Πεδίον του Άρεως (vid)

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν χθες στο Πεδίον του Άρεως όπου πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών.

Το BBC που καθημερινά κάνει ρεπορτάζ στους δρόμους της Αθήνας βρέθηκε στο σημείο και μετέδωσε την πρωτοβουλία. «Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα του επισιτισμού αλλά θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι οι Έλληνες σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι πάντα ενωμένοι» δήλωσε εκπρόσωπος του οργανωτικού φορέα στην κάμερα

του BBC.

Τα προϊόντα διατέθηκαν από τον κρητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ανατολή» σε συνεργασία με το TELE KRHTH και τον Δήμο Αθηναίων.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου μίλησε και με πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να πάρουν ένα πακέτο με λαχανικά. «Χάλια. Είναι πολύ χάλια η κατάσταση. Κόβουν μισθούς, συντάξεις. Παρ' ότι είμαι αισιόδοξη δεν βλέπω να βελτιώνονται τα πράγματα» αναφέρει μια κυρία ενώ μια άλλη λέει πως είναι η πρώτη φορά που στέκεται στην ουρά για να πάρει δωρεάν τρόφιμα και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.

Το BBC κάνει καθημερινά ρεπορτάζ μεταδίδοντας όχι μόνο την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και την καθημερινή ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή διανομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα