Τι μαγειρεύεται στο Chef στον αέρα την επόμενη εβδομάδα;

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Chef στον αέρα" με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.

Εβδομάδα 9 Ιανουαρίου – 13 Ιανουαρίου 2012

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Chef Νίκος Μιχαήλ φτιάχνει πρωτότυπους και εύκολους θαλασσινούς μεζέδες: ταραμοσαλάτα με βάση τη γλυκοπατάτα και σαλάχι τηγανητό σε κρούστα με μυρωδικά. Στην στήλη «Μην

Ξοδεύεσαι» παρουσιάζουν μια εύκολη σαλάτα με ωμό κολοκυθάκι με μουστάρδα.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου η ιδιοκτήτρια εστιατορίου Τίτσα Λάβδα φτιάχνει εύκολα φαγητά για τραπέζι: γιουβέτσι με τυριά και χοιρινό γεμιστό με κυδώνια και δαμάσκηνα. Ο σεφ Ανδρέας Λαγός δίνει τη συνταγή για την μοναδική λουκουμαδομηλόπιτα!

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου μαγειρεύει το μαγειρικό δίδυμο Σταύρος Γιαννακόπουλος και Χάρης Ζευγούλης. Οι δύο νεαροί σεφ στο πνεύμα της εποχής φτιάχνουν μια τηγανιά με μανιτάρια και ανθόγαλο και μια εύκολη πανακότα με γιαούρτι. Η Ελένη κερνάει φλογέρες τυριού με μαγιονέζα που φτιάχνονται σε λίγα λεπτά!

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου φτιάχνουν συνταγές για μπουφέ με την σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Εκτελούν τη συνταγή για τη σούπα κάστανο με κρέμα μανιταριών που σερβίρεται σε σφηνάκι και την μους ελληνικού καφέ σερβιρισμένη σε φλιτζανάκι του καφέ. Ο οινοχόος Γιώργος Λούκας συμπληρώνει την παρέα δίνοντάς μας λύσεις για την επιλογή κρασιού. Ο σεφ Ανδρέας Λαγός στην στήλη «Μακαρονάδα, αγάπη μου» φτιάχνει φωλιές ζυμαρικών με τυριά και σέσκουλο που τρώγονται με το χέρι!

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η επικοινωνιολόγος Νίκη Γεωργοπούλου με καταγωγή από την Νότιο Αφρική προτείνει συνταγές για ένα δείπνο 'αμπιγιέ': μια μπροκολόσουπα θρεπτική και χορταστική και μια μεγάλη κολοκύθα που μεταμορφώνεται σε σκεύος μαγειρικής! Η Ελένη Ψυχούλη προτείνει μπριζόλα μαριναρισμένη σε κέτσαπ και μαυροδάφνη για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα