Συγκλονίζουν τα λόγια μιας Ιταλίδας: Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας (vid)

Την ώρα που οι Βρετανοί του "Channel 4" βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα όποια απωθημένα τους με την Ελλάδα κάνοντάς μας reality, μια συγκινητική κίνηση μιας Ιταλίδας αποδεικνύει ότι δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται όλοι οι Ευρωπαίοι με τον ίδιο τρόπο.

Η Claudia Bettiol, μηχανικός Περιβάλλοντος, ξεκίνησε μια πανευρωπαϊκή καμπάνια και με ένα βίντεο που δημοσιεύει στην διαδικτυακή της έκδοσης η ιταλική εφημερίδα "Corriere della sera" στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι Ευρωπαίοι πρέπει να σώσουν την Ελλάδα!

Στο συγκλονιστικό βίντεο η Bettio αναφέρει: «Η Ελλάδα; Ας την αγοράσουμε εμείς! Θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα και μάλιστα φθηνά. Αφού θέλουν να την αγοράσουν, τότε την αγοράζω εγώ σαν πολίτης, σαν πολίτες της Ευρώπης. Οι ρίζες της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα... Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας και η Φινλανδία τον θέλει ενέχυρο... Όμως ο Παρθενώνας μας ανήκει, μας ανήκει σαν Ευρωπαϊκή κοινότητα, σαν Ευρωπαίοι πολίτες. Αυτή είναι η καμπάνια... Γιατί να μην αγοράσουμε εμείς την Ελλάδα; Το χρηματιστηριακό σύστημα, η ευρωζώνη πίνει το αίμα της Ελλάδας. Ας μην αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα ν' αντιμετωπίζει αυτή την επίθεση με κλάματα και αίμα για δάνεια από την ΕΕ, το ΔΝΤ. Χρειάζονται χρήματα; Ε, λοιπόν, θα τα δώσουμε εμείς οι ευρωπαίοι πολίτες ».

Δείτε το βίντεο:

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα