Η Νέα Υόρκη, οι άνεργοι Έλληνες και το ACTA

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

No 1 - UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (pics+vid)

Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσει στη Νέα

Υόρκη η μεγάλη καμπάνια για την προώθηση τoυ ελληνικού τουρισμού.

Οι Έλληνες ομογενείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν να πατήσει ξανά, γερά στα πόδια της η χώρας μας, και ο τουρισμός θα παίξει σπουδαίο τρόπο. Το project "UP Greek Tourism" αποτελεί μια έξυπνη πρωτοβουλία τριών Ελλήνων, του Γιώργου Κλειβοκιώτη, του Στάθη Χαϊκάλη και του Ονίκ Παλαντζιάν οι οποίοι εδώ και δύο μήνες, με τη βοήθεια φυσικά πολλών ακόμα, σχεδιάζουν το μηχανισμό με τον οποίο θα διαφημιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...


No 2 - BBC: Οι άνεργοι νέοι Έλληνες είναι ανεκμετάλλευτα ταλέντα

Στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στους νέους αναφέρεται σημερινό αφιέρωμα στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC.

"Περισσότεροι από τους μισούς νέους Έλληνες είναι άνεργοι, αριθμός ρεκόρ για την Ευρωπαϊκή ζώνη. Οι περισσότεροι πλέον αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και είναι εξαγριωμένοι" αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα...

No 3 - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του ACTA αύριο στην Ελλάδα!

Ήταν πριν λίγο καιρό όταν η μαζική διαμαρτυρία στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε σαν αποτέλεσμα να μην ψηφιστούν τα νομοσχέδια SOPA/PIPA που είχαν να κάνουν με την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι έμαθαν ότι η συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), υπεγράφη σχεδόν στα κρυφά σε μια νύχτα.

Την διακρατική συμφωνία αυτή υπέγραψε δυστυχώς και η Ελλάδα, καθώς και άλλα 22 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να τεθεί σε ισχύ όμως θα πρέπει να εγκριθεί και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα