Διαφθορά στο ποδόσφαιρο και «στημένα» τη Δευτέρα στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης και η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» φιλοξενούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 00.30 τον Δρα. Declan Hill, τον άνθρωπο που αποκάλυψε τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και έγραψε το βιβλίο-best seller "τα στημένα".

O Bρετανός καθηγητής και δημοσιογράφος, βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο.

Μαζί του, στο studio θα βρίσκονται ο διευθυντής σχεδιασμού

και ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιώργος Καραλής, ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου Ανδρέας Μαλάτος, ο γενικός διευθυντής της, ΕΡΤ-3 Κώστας Μπλιάτκας και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης.

Ο θαρραλέος και ασυμβίβαστος ρεπόρτερ Declan Hill έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος του ΠΣΑΤ, για μια ομιλία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Ελληνοκυπριακού Συνεδρίου, που πραγματοποιείται 28 και 29 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Ο δημοσιογράφος θα μιλήσει και για τα συμβαίνοντα στον ελληνικό χώρο, ενώ θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα του θέσουν οι μετέχοντες στη συνεδριακή εκδήλωση του ΠΣΑΤ και της ΕΑΚ. Επίσης, ο διαπρεπής βρετανός δημοσιογράφος ζήτησε να έχει επικοινωνία με ποδοσφαιρικές, πολιτικές και δημοσιογραφικές αρχές, προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ετοιμάζει το δεύτερο αποκαλυπτικό βιβλίο του για το παρασκήνιο στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα