Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 + 4 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΘΕΑΤΡΟ

"ΟΔΥ[Σ]ΣΕΙΑ, Ανάγνωση Α": solo perfomance στο Μουσείο Μπενάκη

Μια solo performance πάνω στο εμβληματικό κείμενο των 33.333 στίχων του Νίκου Καζαντζάκη, παρουσιάζεται από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (20.30), στο Μουσείο Μπενάκη, στο Κτίριο της Πειραιώς.

Με άξονα την παρτιτούρα λόγου και κίνησης, ο Κωνσταντίνος

Ντέλλας επιχειρεί, μέσα σε ένα εικαστικό περιβάλλον, μια πρώτη ανάγνωση του έργου του Καζαντζάκη, που ιστορεί το τελευταίο ταξίδι του Οδυσσέα από την Ιθάκη έως το θάνατό του.

Συντελεστές:


Σκηνοθεσία, Ερμηνεία, Διασκευή κειμένου: Κωνσταντίνος Ντέλλας
Ειδικός επιστημονικός σύμβουλος: Νίκος Μαθιουδάκης
Μουσική σύνθεση – Ηχητικό περιβάλλον: Αλέξανδρος Κτιστάκης
Σχεδιασμός φωτισμών: Παναγιώτης Λαμπής
Ενδυματολογική επιμέλεια: Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Επιμέλεια video – προωθητικού υλικού: Χρήστος Συμεωνίδης
Οργάνωση-σχεδιασμός παραγωγής: Delta Pi

Στο πλαίσιο του αφιερώματος με γενικό τίτλο "Νίκος Καζαντζάκης, ο κοσμοπαρωρίτης".

ΔΙΑΛΕΞΗ

Ανοικτή διάλεξη του Νομπελίστα Aaron Ciechanover στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο βραβευμένος με Νόμπελ Χημείας (2004) καθηγητής Βιοχημείας Aaron Ciechanover, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του καθηγητή και δ/ντή του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας, BiHELab του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου Παναγιώτη Βλάμου. Το BiHELab με αφορμή την "επανάσταση" που συντελείται στο πεδίο της εξατομικευμένης ιατρικής, αλλά και την έρευνά του πάνω στην αποσαφήνιση παθογενετικών παραγόντων νευροεκφυλιστικών νόσων, στο πλαίσιο της εξατομικευμένης ιατρικής προσκαλεί τον Νομπελίστα να δώσει για πρώτη φορά ανοικτή διάλεξη για το κοινό με τίτλο: "The Personalized Medicine Revolution: Are We Going to Cure all Diseases and at What Price?", την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (στις 19:00).

Παράλληλα ο Καθηγητής Παναγιώτης Βλάμου θα δώσει διάλεξη με τίτλο: "Ο ρόλος των υπολογιστικών Βιοδεικτών για νευροεκφυλιστικές νόσους στην εξατομικευμένη Ιατρική". Την εκδήλωση συντονίζει η βιολόγος-δημοσιογράφος Βάσω Μιχοπούλου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Παρ' όλα αυτά», μια παράσταση-μαρτυρία για τον καρκίνο στο Από Μηχανής Θέατρο

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) σε συνεργασία με τη σκηνοθέτιδα Γεωργία Μαυραγάνη, παρουσιάζουν από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 17.30 και για 5 μόνο παραστάσεις, στο Από Μηχανής Θέατρο, το έργο «Παρ' όλα αυτά», μια παράσταση-μαρτυρία για τον καρκίνο.

Εννέα γυναίκες, που έζησαν την ασθένεια, ανεβαίνουν στη σκηνή, για να μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους αλλά και τη διαδρομή της ζωής τους, όπως αυτή μεταλλάχτηκε μέσα από την περιπέτεια της υγείας τους. Στόχος της παράστασης είναι να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια και τον πόνο της, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες και το κοινό να μετατρέψουν μέσω της τέχνης τη δύσκολη αυτή εμπειρία σε δημιουργία και ομορφιά.

Συμμετέχουν: Καλλιόπη Γανιάρη, Ελένη Γιαννακούρου, Θάλεια Νταλούκα, Γιώτα Παπαδάκη, Μάρα Παυλοπούλου, Μαίρη Τσουκαλά, Στέλλα Χατζημιχαήλ, Φωτεινή Χάψα, Τζένη Δούπη

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γεωργία Μαυραγάνη Βοηθοί σκηνοθέτη: Ναζίκ Αϊδινιάν, Δανάη Σπηλιώτη

Για κρατήσεις: 210 3826600 (καθημερινά 09.00- 17.00)

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική και Κινηματογράφος στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης της μουσικής και ενός μεγάλου φάσματος ταινιών μικρού μήκους Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών από τα κινούμενα μέχρι το ντοκιμαντέρ, το videodance και το fiction που επενδύονται μουσικά από νέους δημιουργούς, πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, από τις 20:30 έως τις 00:05 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινιών - ορισμένες από τις οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά - και ζωντανή μουσική συνοδεία από το δυναμικό και ευέλικτο Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων.

Ana Chifu, φλάουτο
Μερκούριος Καραλής, κλαρινέτο
Χαράλαμπος Καρασαβίδης, βιολί
Ελευθερία Τόγια, βιόλα
Μαρίνα Κολοβού, τσέλο

ΔΙΑΛΕΞΗ

«Τα ανθρώπινα πάθη και η διαχείρισή τους με γνώμονα τη φιλοσοφία» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Το Πρόγραμμα Ψυχολογίας (BSPsy) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) παρουσιάζει τη διαδραστική ομιλία «Τα ανθρώπινα πάθη και η διαχείρισή τους με γνώμονα τη φιλοσοφία» από τον Γιώργο Μπανιώκο (Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Αναλυτή και απόφοιτο του Προγράμματος Ψυχολογίας του Hellenic American College(2015). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου από τις 19:30 έως τις 00:05.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μπανιώκος θα παρουσιάσει βασικές αρχές από τις θεωρίες παθών των Ρενέ Ντεκάρτ, Μπαρούχ Σπινόζα, του εμπειριστή Ντέιβιντ Χιουμ και τη φιλοσοφική ψυχολογία του Φρίντριχ Νίτσε. Οι θεωρίες αυτές επηρέασαν την εξέλιξη της επιστήμης της ψυχολογίας ενώ στάθηκαν αφορμή και για τη γένεση της ψυχανάλυσης. Κατόπιν θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σε μια προσπάθεια να γίνει χαρτογράφηση και ερμηνεία των σύγχρονων ανθρωπίνων παθών. Μέσα από τη διαλογική διαδικασία θα προκύψουν πιθανοί τρόποι διαχείρισής τους με γνώμονα τις παραπάνω θεωρίες.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Θεραπευτικοί κήποι: για άτομα με χαμηλή όραση ή τυφλότητα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, από τις 12.00 έως τις 13.30 να ανακαλύψουν τα μεσογειακά φυτά του Πάρκου μέσω της αφής και να μάθουν να διακρίνουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Επίσης, μέσω της γεύσης και της όσφρησης θα αναγνωρίσουν πολλά αρωματικά είδη, συνδέοντάς τα με διάφορες μνήμες τους.

Έως 30 συμμετοχές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα προτεραιότητας δημιουργείται 30’ πριν την έναρξη του εργαστηρίου.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Σταμάτης Καβασίλης, Γεωπόνος – Εδαφολόγος

Σταυρούλα Κατσογιάννη, Γεωπόνος – Αρχιτέκτων Τοπίου

ΔΙΑΛΕΞΗ

Συζήτηση του θέματος «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου

Σε μια ελεύθερη κατάδυση στον εσώτερο εαυτό μας, μας προσκαλεί η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, με την παρουσίαση - συζήτηση του θέματος «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» από τον καθηγητή και συγγραφέα Βασίλη Καραποστόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας 12 & Τομπάζη 18), στις 19.00.

Ο Βασίλης Καραποστόλης, συγγραφέας του βιβλίου «Το θάρρος που κοιμάται – Επιστολές σ’ έναν νεαρό φίλο», θα αναπτύξει τις βασικές ιδέες που διατρέχουν το έργο του, εστιάζοντας στο τελευταίο του βιβλίο, για να "αποκαλύψει" τις βαθύτερες δυνάμεις που μπορούν να αφυπνίσουν "το θάρρος που κοιμάται" μέσα στον καθένα και στην καθεμιά μας αποδιώχνοντας τον φόβο και κατακτώντας τη γαλήνη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκδήλωση μνήμης για τους 7976 πεσόντες - ήρωες κατά το Έπος 1940 - 41 στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τους 7976 πεσόντες - ήρωες κατά το Έπος 1940 - 41, που παραμένουν άταφοι στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου. Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Σούρλα, «Το εθνικό χρέος για τους άταφους ήρωες του 1940».

Ομιλητές θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Αντιστράτηγος ε.α. και ο Γεώργιος Σούρλας, πρ. Υπουργός - Συγγραφέας, ενώ θα συντονίζει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κουβαράς.

Στην εκδήλωση θα παραστούν επίσης, οι Αναβιωτές του Έπους 1940 και το χορευτικό συγκρότημα Δερβιτσάνης - Βορείου Ηπείρου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Γέλια, έρωτες και σπαραγμοί» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι

Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου παρουσιάζει 10 μικρά θεατρικά έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων (Γκογκόλ, Μολιέρου, Κοκτώ, Κοροβέση, Μανιώτη, Ποντίκα) το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι, με τον γενικό τίτλο: «Γέλια, έρωτες και σπαραγμοί».

Μια παράσταση για γέλια και για … κλάματα! Έρωτες, ψέματα, απιστίες, προξενιά και κάποιος ηλικιωμένος που θέλει να παντρευτεί μια νέα, μια κοπέλα αντιμέτωπη με τη σεξουαλική παρενόχληση, δύο χήρες που μαλλιοτραβιούνται και μέσα σε αυτό τον χαμό μια μάνα χάνει το παιδί της.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κωτσή, η κίνηση της Τζένης Ζαρουλέα και το δημιουργικό των εντύπων της Βίκυς Γιακατού.

Παίζουν οι: Γεροδήμου Δώρα, Γεωργίου Χριστίνα, Γιακατού Βίκυ, Γκαλίνα Πάττυ, Μαγνήσαλη Λίνα, Μπαλακλή Μάμιλη, Παπαϊωάννου Έφη, Παρασκευοπούλου Πόπη, Πρεμέτη Ρούλα, Ρουμελιωτάκης Γιάννης, Σιμοπούλου Εμμυ, Σταϊλόβσκαγια Λίνα, Στάντλερ Μάρτιν, Τσάκωνα Κωνσταντίνα, Χατζοπούλου Ευαγγελία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Παραβάσεις: Καρυωτάκης «Απόψε είναι σαν όνειρο το δείλι» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα πορτραίτο του Κώστα Καρυωτάκη, μέσα από τα ποιήματα, τα πεζά και τις επιστολές του, θα σκιαγραφηθεί στο πλαίσιο των Παραβάσεων, του Θεατρικού Αναλογίου του ΚΠΙΣΝ, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου από τις 17:00 έως τις 00:05. Σε σκηνοθετική επιμέλεια της Έφης Θεοδώρου, οι ηθοποιοί Νίκος Κουρής και Εύη Σαουλίδου αποκαλύπτουν την μελαγχολική φύση του ποιητή, μέσα από μια δραματουργική σύνθεση που συνδέει αποσπάσματα από όλο το φάσμα του λογοτεχνικού του έργου, ενώ ο Διονύσης Μαλλούχος τους συνοδεύει στο πιάνο.

Ο Κώστας Καρυωτάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του Μεσοπολέμου. Εκφραστής της σύγχρονης λυρικής ποίησης και παράλληλα κοινωνικός αν όχι βαθιά πολιτικός ποιητής, αρνητής της κρατούσας τάξης, μεταφραστής καταραμένων ποιητών, είναι ο "ιδανικός αυτόχειρας" που έδωσε τέλος στη ζωή του στα τριάντα δύο του χρόνια καθώς οι συνεχείς μεταθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες από πόλη σε πόλη, οι διώξεις για τη συνδικαλιστική του δράση, οι συκοφαντίες και η κλονισμένη του υγεία έριχναν βαριά σκιά πάνω στην, ούτως ή άλλως, ευαίσθητη κράση του.

Ερμηνεύουν: Νίκος Κουρής, Εύη Σαουλίδου

Πιάνο: ο Διονύσης Μαλλούχος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

GreenAthlon: «Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας»

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 έως τις 00:05, ο Δήμος Παπάγου -Χολαργού και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα GREEN ANGELS μας καλούν σε μια δράση στον Υμηττό με τίτλο GreenAthlon.

Πρόκειται για μια διαδρομή περιπάτου που, για πρώτη φορά, θα συνδυαστεί με περιβαλλοντική δράση, όπου για κάθε συμμετοχή ένα επιπλέον δέντρο θα φυτευθεί στους πρόποδες του Υμηττού. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες περιπατητές όλων των ηλικιών θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του Υμηττού, δοκιμάζοντας τις ικανότητές μας στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά του δάσους.

Τόπος Εκκίνησης & Τερματισμού: Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου, Ώρα εκκίνησης: 10:30)

Η διαδρομή περιπάτου διεξάγεται σε ένα μικρό τμήμα της με άσφαλτο και στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι μέσα στο δάσος σε σκληρό χωματόδρομο με μικρές απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για τους πολίτες που θα συμμετέχουν. Εκτιμώμενη απόσταση: 2,4 km.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μη χάσετε και μερικές ενδιαφέρουσες εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε γκαλερί και χώρους Τέχνης της Αθήνας. Eμείς σας προτείνουμε τις εξής:

EKΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Αθήνα, η πόλη μου...» στο METApolis Gallery

Η Κάριτας Ελλάς, μας προσκαλεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο METApolis Gallery (Στοά Καΐρη 6, 3ος όροφος) στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο "Αθήνα, Η Πόλη μου...", όπου παρουσιάζουν τα έργα τους 28 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, μεταξύ 16 και 41 ετών, από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Ουκρανία, το Πακιστάν και την Γκάνα.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο Πρόγραμμα "ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ"- Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα" όπου αφορά στην υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Κάριτας Γερμανίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 έως τις 21:00.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

"50 Haiku και New Age" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Μια έκθεση με έργα των Γιάννη Γούνα και Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, φιλοξενείται από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και για όλο το Σαββατοκύριακο, από τις 18:00 έως τις 22:00.

50 Haiku και New Age. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Στη μια όψη παρουσιάζεται, με την δικαιολογία των παιδικών αναμνήσεων, ένας κόσμος αθώος, ελεύθερος και αρμονικός. Η άλλη όψη παρουσιάζει το αδιέξοδο ενός κόσμου σκληρού και τραχύ, που έχει διαρραγεί από την χρήση, την απάτη, την έλλειψη ελευθερίας και την απανθρωπιά. Δύο ζωγραφικοί κόσμοι που ο ένας εκφράζει την αρχή και ο άλλος την εξέλιξη και την συνέχεια.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

«Επίμονο Ελάχιστο» του Εμμανουήλ Μπιτσάκη στη Φωκίωνος Νέγρη 16

Στη Φωκίωνος Νέγρη 16 φιλοξενείται η έκθεση με τίτλο «Επίμονο Ελάχιστο» με έργα του Εμμανουήλ Μπιτσάκη από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου.

Η έκθεση περιλαμβάνει πενήντα ζωγραφικά έργα του καλλιτέχνη που ανήκουν στη Συλλογή και έχουν φιλοτεχνηθεί από το 1998 έως το 2017. Συμπληρωματικά, εκτίθενται έργα και σχέδια από τα σημειωματάρια του καλλιτέχνη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου (18:00 - 21:00), το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου (12:00 - 20:00) και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (12:00 - 15:00).

Για περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις μπείτε εδώ.

Keywords
δωρεαν, Μιχάλης Κακογιάννης, αθηνα, performance, video, delta, aaron, revolution, cure, θεατρο, εταιρεία, μουσικη, fiction, ana, γνώμονα, hellenic, usa, χρεος, νέα, δραση, green, angels, συμμετοχή, υμηττού, αιγυπτος, ελλαδα, εκθεση, δωρεαν, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, σταυρος δημας, παναγιωτης ρουμελιωτης, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, κοινωνια, ελενη, φιλοσοφικη, αφγανισταν, δωρα, ηθοποιοι, θαρρος, ιδρυμα θεοχαρακη, ιθακη, ιρακ, κηποι, μεταφραστης, μουσειο μπενακη, μουσικη, νιτσε, ντοκιμαντερ, ομορφια, ονειρο, ουκρανια, οψη, παττυ, πειραιως, πλαισιο, ποιηματα, προγραμμα, υγεια, φυτα, ψεματα, ψυχολογια, ωρα, αλγερια, ασυλο, αφορμη, βικυ, βιβλιο, γεωπονος, γεωργια, γεωργιου, γινει, γκανα, γνώμονα, δαναη, δασος, δεντρο, διευθυνση, δημος, δωσει, δυναμικο, ευη, ευκαιρια, εκθεση, εκθεσεις, ελλειψη, εμμανουηλ, εργα, εξελιξη, ερευνα, εταιρεία, ετων, ευαγγελια, ζωη, ζωης, ιδεες, υπηρεσιες, ηρωες, θεωριες, ιδρυμα ευγενιδου, ιδρυμα, ομιλια, καζαντζακης, καρυωτακης, κειμενο, κινηση, κτιριο, μαροκο, μικρο, μπενακη, οραση, παιδι, πακισταν, παλαιστινη, παρουσιαση, πεδια, πεδιο, περιβαλλον, πιανο, σαββατο, σεξουαλικη παρενοχληση, συζητηση, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, συρια, σκηνοθεσια, συγχρονο, σχεδια, τμημα, υλοποιηση, υμηττού, υπουργειο εξωτερικων, φεστιβαλ, φυση, φλαουτο, φορα, χηρες, χρηστος, χριστινα, βιολι, κωνσταντινος, aaron, green, angels, cure, delta, ειδη, ερωτες, εθνικο, revolution, fiction, γελια, γιωτα, hellenic, ιδιαιτερα, υπουργειο, κινηματογραφος, κοπελα, καρδια, κωνσταντινα, κωνσταντινου, κωστας, κυριακη, οψεις, ποιητης, ποιητες, σκηνη, ταξιδι, τριαντα, υγειας, performance
Τυχαία Θέματα