Μία ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά απ' το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τους Atenistas

Στις 10 Ιανουαρίου, τo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με τους Atenistas, διοργανώνουν μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα ή στηρίζονται από φορείς της Αθήνας, και καλεί όλους να φέρουν το δικό τους δώρο, έτσι ώστε να τα μοιράσουν στη παιδική μουσικοθεατρική παράσταση "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες", που προσφέρει δωρεάν και αποκλειστικά το Μέγαρο γι' αυτά τα παιδιά.

Πώς μπορείς
να συμμετάσχεις;
Απλό! Αγοράζεις ένα δώρο και το αφήνεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα φουαγιέ του Μεγάρου τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων (περνάς και το αφήνεις) από τις 10 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Γράφεις την ευχή σου στις ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο σου να γίνει πιο προσωπικό. Τα δώρα συλλέγονται από το Μέγαρο και τους Atenistas και θα προσφερθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στα παιδιά που θα την παρακολουθήσουν!

* Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια (όχι μεταχειρισμένα), μέσα σε εορταστική σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 5-15 ετών.
* Θα αναρτηθεί αναλυτικός κατάλογος των Ιδρυμάτων που θα συμμετάσχουν στη δράση. Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ:
www.megaron.gr | http://atenistas.org
Keywords
Τυχαία Θέματα