Δείτε πρώτοι, εντελώς δωρεάν, τη νέα ταινία της Disney "Ραλφ εναντίον Ίντερνετ"

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις για όλη την οικογένεια, μέσω της COSMOTE, για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ”, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17:00.

Για όλους εμάς που ψάχνουμε από νωρίς να οργανώσουμε ενδιαφέροντες τρόπους διασκέδασης των παιδιών μας για το Σαββατοκύριακο, η COSMOTE μας δίνει τη λύση,

καθώς την Κυριακή 18 Νοεμβρίου έρχεται η πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα ταινίας που μπορεί να παρακολουθήσει όλη η οικογένεια μαζί. Ο λόγος για την επιστροφή του καταστροφέα Ραλφ, και της φίλης του Βανελόπ φον Σγουίτζ, με την ταινία της Disney “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ”


Έξι χρόνια μετά την απολαυστική πρώτη ταινία με τις 2-bit περιπέτειές του, ο Ραλφ επιστρέφει, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Μαζί με την πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανελόπ, θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Βανελόπ. Στην πορεία, ο Ραλφ και η Βανελόπ θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Το «Ραλφ εναντίον Ιντερνετ» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment, αλλά εσείς έχετε τη δυνατότητα να το δείτε πρώτοι μαζί με τα παιδιά σας, αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17:00, μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η COSMOTE για 200 τυχερούς που θα κερδίσουν αποκλειστικά δωρεάν προσκλήσεις.

Ο τρόπος συμμετοχής, απλός! Μπείτε στο www.e-parenting.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε πόσες προσκλήσεις χρειάζεστε για τη δική σας οικογένεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα