Greeks can! - Η Ελλάδα διαφημίζεται, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χτίζεται μια χώρα με καρδιά και ψυχή; Εκστρατείες, καμπάνιες, πρωτοβουλίες για την Ελλάδα: αυτός είναι ο υπότιτλος της εκδήλωσης με τίτλο "Greeks can!", που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Χτίζεται μια χώρα με καρδιά και ψυχή; Εκστρατείες, καμπάνιες, πρωτοβουλίες για την ΕλλάδαΗ NU*Age και ο Σπύρος Κουβέλης,
σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Οι Έλληνες μπορούν - Greeks Can!» παρουσιάζουν την Πέμπτη 13 Δεκεμβριου 2012, 19:00-22:00, στον Κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, μια ειδική εκδήλωση για να γνωρίσει το ευρύ κοινό τις πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει (από ιδιώτες - χωρίς κρατική υποστήριξη) για την προώθηση της Ελλάδας.

• Ομάδες που προβάλλουν την Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού, του εθελοντισμού, των προϊόντων, και της εικόνας τη χώρας.
• Σκοπός είναι να δοθεί ένα βήμα παρουσίασης και συζήτησης στις πρωτοβουλίες, μεταξύ τους και με το κοινό. Ίσως με λίγη τύχη να προκύψει και η δημιουργία συνεργασιών, συμπράξεων και η γέννηση νέων ιδεών.

Στην πρόσκληση του Greeks Can! ανταποκρίθηκαν:

Greece Virtual / My Greek Heart / ellinikoproion.gr / All4Greece.com / Η Ελλάδα Μπορεί / ellines.com / GoodNews.gr / IMAGINETHECITY / Reload Greece / Repower Greece / Volunteer4Greece / Human Grid / Up Greek Tourism

Ειδικά σε αυτή την εκδήλωση, σε συνεργασία με το Εναλλακτικό Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας - Free Economy, απευθύνεται κάλεσμα προς όλους όσοι θα παρευρεθούν, να φέρουν μαζί τους μικρά, συμβολικά δώρα, με σκοπό την προσφορά τους σε παιδιά και άπορες οικογένειες.

Τα δώρα μπορεί να είναι είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, εφ' όσον βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση (πακεταρισμένα). Μερικά παραδείγματα είναι τα εξής:
 παιχνίδια
- βιβλία
- CD/DVD
- διακοσμητικά είδη
- ποδήλατα σε καλή κατάσταση
- γραφική ύλη. Η διανομή τους θα γίνει από το Εναλλακτικό Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας - Free Economy που θα παρουσιάσει τη δουλειά του στη διάρκεια του event.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων:
210-3418579, Δε-Πα 11:00 - 14:00

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, στις 19:00
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Διάρκεια: 19:00- 22:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, 210-3418550

Περισσότερες πληροφορίες για το Greeks can! στο https://www.facebook.com/NuAgeCentral
Keywords
Τυχαία Θέματα