Family Weekend 18-20/11: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!Το Σαββατοκύριακο 18-20 Νοεμβρίου επιλέγουμε σινεμά, θέατρο και υποστηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η Τεχνόπολη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Οι Κυριακές στην Τεχνόπολη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού την Κυριακή 20
Νοεμβρίου 2016, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε όλη την οικογένεια. Από τις 11.00 το πρωί, οι μικροί μας φίλοι καλούνται να συμμετέχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη γνώση, ενώ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα που επικεντρώνονται στο παιδί και την οικογένεια.

Απευθύνεται σε: παιδιά και γονείς
Τιμές; Είσοδος ελεύθερη
Πότε; Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, 11.00-13.00
Που; Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι

Σινεμά

Οι Ευχούληδες
Από τους δημιουργους του «Σρεκ» ένα παιδικό, γουστόζικο θέαμα με πρωταγωνιστές τους χαριτωμένους «Ευχούληδες»! Μετά μια εισβολή των Μπέργκεν στο χωριό των Ευχούληδων, η Πόπη, ο πιο χαρούμενος Ευχούλης που γεννήθηκε ποτέ, και ο γκρινιάρης Κλωνάρης ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο την διάσωση των φίλων τους. Η αποστολή τους είναι γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, καθώς οι δύο αταίριαστοι σύντροφοι προσπαθούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Θέατρο

ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι στο Θέατρο Άνεσις
Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Άνεσις παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, την επιτυχημένη, πρωτότυπη, οικογενειακή κωμωδία των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι». Πρόκειται για μια παράσταση – έμπνευση για τα διαχρονικά θέματα της σχολικής βίας και του ρατσισμού, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Απευθύνεται σε: παιδιά άνω των 4 ετών
Τιμές: 10€ κανονικό, 8€ παιδικό, ανέργων, φοιτητικό
Πότε; Κάθε Κυριακή στις 12.00
Που; Θέατρο Άνεσις, Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι
Keywords
Τυχαία Θέματα