Boutique Valmont στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Φέτος το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία επεκτείνει την συνεργασία του με τη Valmont δημιουργώντας μία "boutique Valmont" στο Lobby του ξενοδοχείου. Η boutique θα λειτουργεί καθημερινά από τις 4 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να σας παρουσιάσει τα πιο exclusive προϊόντα, σ' ένα χώρο πολυτελή, γιορτινό και οικείο. Ο πελάτης και επισκέπτης του ξενοδοχείου θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει χριστουγεννιάτικα
δώρα σ' ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Οι συνεργάτες τoυ GB Spa και της VALMONT θα βρίσκονται καθημερινά από τις 11.00 έως τις 21.00 έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.Μία πρώτη ματιά στη αποκλειστική συλλογή της Boutique Valmont:

O Μάγος του χρόνου
Ένα μυστηριώδες χρυσό κουτί, που θυμίζει συσκευασία για ακριβό ρολόι, βρίσκεται ανάμεσα στα μικρά θαύματα της μάρκας και δίπλα σε ένα κομψό ρολόι Rodolphe ... Η επιτομή του τελευταίου επιτεύγματος της Valmont το , Time Master Intensive Program προκαλεί το χρόνο! Ενισχυμένο με την τελευταία anti-ageing formula που επενεργεί πάνω στις τρείς βασικές λειτουργίες του δέρματος (ενυδάτωση, ενέργεια, σφριγηλότητα) το πρόγραμμα αποκαλύπτει μια νεανική επιδερμίδα με απαράμιλλη λάμψη... ένα must που πρέπει να έχουμε όλες για τις γιορτές του τέλους του χρόνου!

Το ελιξίριο της Νεότητας
Αναμφισβήτητα εορταστική μέσα στα χρυσά της φορέματα η σειρά με την αποτελεσματικότητα 24 καρατίων παρουσιάζει μια ιδιαίτερη Art Nouveau Christmas limited edition για το προϊόν Εlixir Votre Visage.

H σειρά με τα θεαματικά αποτελέσματα πάνω στη νεότητα και τη λάμψη που ολοκληρώνεται με το μοναδικό make up συνδυάζει τα πιο πολύτιμα συστατικά (τριπλό DNA RNA, νερό των παγετώνων και αγνά φυτικά εκχυλίσματα) σε μια προχωρημένη μυστική φόρμουλα
με υψηλή περιεκτικότητα.

Αρώματα και χρώματα
Μαγεμένη από τη δυνατή και σοφιστικέ ταυτότητα της Ιταλικής μάρκας αρωμάτων il Profvmo, η Valmont αποφάσισε να συμπεριλάβει τα μοναδικά αυτά αρώματα στη γκάμα της πριν από λίγους μήνες και είναι υπερήφανη να παρουσιάσει μια επιλογή αυτών στο Σπήλαιο των Θαυμάτων που ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα!

Διακεκριμένες μυρωδιές καραμέλας λιώνουν μέσα στο άρωμα Chocolat ....ένα αφιέρωμα στη παιδική ηλικία, ένα άρωμα παγκόσμιο best seller που σαγηνεύει τις γυναίκες με τις γλυκές και αισθησιακές του νότες.

Η σχέση της Valmont με τη τέχνη
Mια λιθογραφία χαρισμένη από τον εξαίρετο Καταλανό καλλιτέχνη Ιsao μας διηγείται την ατέρμονη ιστορία του κύβου, που ψάχνει για όλες τις μορφές του σαν μια αλληγορία της πλήρωσης της ζωής που την ενσωματώνει το μεταλλικό δίδυμο... μια υλοποίηση από τον Didier Guillon ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της Valmont ως μια υπογραφή και καθημερινό σύμβολο της μάρκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα