Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε σουτάκια σε μπασκέτα στην πλατεία Αγρινίου -Δείτε βίντεο

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Και κατευθυνόμενος προς τον χώρο της ομιλίας του -όπου μίλησε για «τρίποντο στις ευρωεκλογές»- έκανε μια στάση στην κεντρική πλατεία της πόλης, ρίχνοντας και μερικά... σουτάκια.

Ο κ. Μητσοτάκης, συγκεκριμένα, πηγαίνοντας από το δημαρχείο στον χώρο της ομιλίας βρέθηκε στο τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ που ήταν σε εξέλιξη στην πλατεία.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αθλούμενους και έριξε και ο ίδιος βολές. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το agrinionews, δεν έμεινε... άποντος, σε αντίθεση με τον δήμαρχο Αγρινίου και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε βίντεο:

Ο πρωθυπουργός πήρε, μάλιστα, ως δώρο από τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, μια φανέλα μπάσκετ με το όνομά του και τον αριθμό 1.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords