Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ
Αλλάζει πρόσωπο ο καιρός: Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν σήμερα στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκανήσα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Στην κεντρική Μακεδονία (περιοχή Χαλκιδικής και Πιερίας), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στην Εύβοια, την Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο τοπικά 7 με 8 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκανήσα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 με 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Στα δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 36 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Στην κεντρική Μακεδονία (περιοχή Χαλκιδικής και Πιερίας), την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 τοπικά στην κεντρική Μακεδονία 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 30 και στη νότια Κρήτη τοπικά 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους αρχικά στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους, κυρίως στα γύρω ορεινά μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-06-2025Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν αρχικά ανατολικοί 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα στα νότια έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιουνίου τους 33 με 35, στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 και τοπικά στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 01-07-2025Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοανατολικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-07-2025Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία μέχρι το απόγευμα οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επεκταθούν και στα ηπειρωτικά ορεινά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ηπειρωτικά.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03-07-2025Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Εμπρησμός από φασιστοειδή στη Θεσσαλονίκη – Καίγεται συνοικισμός Εβραίων με 210 οικογένειες
- Ο Σιάο έκανε εξωπραγματική προσφορά στον Γιαννακόπουλο για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό
- Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρός οικοδόμος που δούλευε εν μέσω καύσωνα
- Η Χάρις Αλεξίου στη σκηνή με τον ΛΕΞ - Χαμός στο ΟΑΚΑ
- Σείστηκε το ΟΑΚΑ: 60.000 κόσμου για τον ΛΕΞ - Δείτε βίντεο
- Διπλωματικές πηγές σχετικά με τη δήλωση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ της Τουρκίας: «Η επίκληση του διεθνούς δικαίου προϋποθέτει τούτο να υιοθετείται καθ’ ολοκληρίαν»
- "Παραλίγο να μην ξαναπερπατήσω εξαιτίας του" - Οι χειρότερες κριτικές σε γιατρούς
- Ιταλία: Εκατοντάδες αεροπλάνα παραμένουν καθηλωμένα στο έδαφος λόγω δυσλειτουργιών στα συστήματα ραντάρ
- Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας
- Μυτιλήνη: Εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Ιωσηφίδου και Δεσπολλάρη κράτησαν την ελπίδα ζωντανή για την Ελλάδα
- Aυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα: Οι τουρκικές πρακτικές δεν επιτρέπουν υποδείξεις
- Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω θυελλωδών ανέμων
- Ναύπακτος: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Άνω Πλατανίτη -Σταμάτησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα
- Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε τη Μποταφόγκο με 1-0 στην παράταση και εξασφάλισε τη θέση στους «8»
- Σύγκρουση ΙΧ με ποδήλατο στην Εύβοια: Τραυματίστηκε 9χρονος
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού η Ελλάδα με Κορένεβα και μαγικές τετράδες στα 4Χ100
- Σερβία: Επεισόδια έξω από το προεδρικό μέγαρο -Μεγάλη συγκέντρωση στο Βελιγράδι
- Οι IDF σκότωσαν ιδρυτικό στέλεχος της Χαμάς -Ήταν ένας από τους αυτούς που σχεδίασε την επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου
- Τελευταία Νέα iEfimerida
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ
- Τραμπ: Δεν θα ανεχτώ τη συνέχιση της δίκης Νετανιάχου -Οι ΗΠΑ δαπανούν δισεκατομμύρια για να προστατεύσουν το Ισραήλ
- Ναύπακτος: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Άνω Πλατανίτη -Σταμάτησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα
- Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω θυελλωδών ανέμων
- Οι IDF σκότωσαν ιδρυτικό στέλεχος της Χαμάς -Ήταν ένας από τους αυτούς που σχεδίασε την επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού η Ελλάδα με Κορένεβα και μαγικές τετράδες στα 4Χ100
- Χάος με βλάβη στο σύστημα ραντάρ των αεροδρομίων της βορειοδυτικής Ιταλίας- Μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων
- Ανατολική Λιβύη: Σύμφωνη με τη διεθνή νομιμότητα η συμφωνία με την Τουρκία
- Ισραήλ: Μεγάλη διαδήλωση στο Τελ Αβίβ για την απελευθέρωση των ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας
- Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε τη Μποταφόγκο με 1-0 στην παράταση και εξασφάλισε τη θέση στους «8»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το αίτημα Τσίπρα για το 2015: Συγκυρία και στρατηγική
- Συνταγή: Τηγανίτες με κεφίρ και φρούτα
- Podcast – Σπύρος Κουζινόπουλος: «Το Γεντί Κουλέ ήταν τάφος ζωντανών ανθρώπων»
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 29 Ιουνίου – Διεθνής Ημέρα των Τροπικών
- 6 οφέλη που έχει για την υγεία μας το αγγούρι
- Συντάξεις Αυγούστου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα ταμεία
- Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί κατοικημένες περιοχές στη Ναύπακτο - Mήνυμα του 112
- Μονοθεματικό σφυροκόπημα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εκλογές
- Σήμερα η εκλογή της νέας ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ