Ισραήλ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτύπησε στη Χάιφα -Τρεις σοβαρά τραυματίες [βίντεο]

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτύπησε στο Ισραήλ, στην πόλη της Χάιφα.

Σε νέο γύρο βαλλιστικών επιθέσεων προχώρησε το Ιράν, στοχοθετώντας εκ νέου αστικά κέντρα του Ισραήλ.

Δεκαεπτά άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, έχουν τραυματιστεί από το νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων στη χώρα, αναφέρει η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ Magen David Adom (MDA).

Ένα 16χρονο αγόρι φέρει θραύσματα στο άνω μέρος του σώματός του, ενώ ένας 54χρονος βρίσκεται σε λιγότερη σοβαρή κατάσταση, με τραύμα από θραύσματα στα κάτω άκρα του.

Σύμφωνα με εκτίμηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, περίπου 25 βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ σε αυτή την τελευταία επίθεση.

Η στιγμή που πύραυλος χτυπάει τη Χάιφα

Κάτοικος της Χάιφα, μιλώντας στο BBC πριν από τη νέα πυραυλική επίθεση από το Ιράν, σχολίασε όσα συμβαίνουν, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να κάνει πίσω τώρα.

«Αν σταματήσουμε τώρα, το κάναμε για το τίποτα», είπε.

«Θα έχουν πυρηνικά και τότε τελειώσαμε» τόνισε, πριν η πόλη του δεχτεί επίθεση για τρίτη φορά μέσα σε δύο ημέρες.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται ότι η συνέχιση των συγκρούσεων θα σημάνει περισσότερες επιθέσεις, περισσότερες ζημιές και τραυματισμούς, απάντησε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα μέχρι να μην υπάρχουν πια οι άνθρωποι που προσπαθούν να μας καταστρέψουν».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords