Αδέλφια Αγγελόπουλοι: Ανελέητος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού -Ο πιο κομβικός τίτλος στην ιστορία
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ότι η ομάδα τους δέχτηκε ανελέητο πόλεμο.
Πρόσθεσαν πως ο συγκεκριμένος τίτλος είναι ο πιο κομβικός στην ιστορία της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι αδελφοί ΑγγελόπουλοιΓιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτόν τον τίτλο. Νομίζω είναι ίσως ο πιο κομβικός τίτλος στη δική μας ιστορία στον Ολυμπιακό. Ίσως αποδειχτεί στο μέλλον αυτό. Ήταν τρομακτικές δυσκολίες εντός και εκτός γηπέδου. Και της μεν και τις δε τις ξέρετε. Με τραυματισμούς συνεχώς, με δυσκολίες, με μειονέκτημα έδρας κόντρα σε έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο, με δυσκολίες εκτός γηπέδου, με μία επίθεση που έγινε στην ομάδα. Εντάξει, είπε ο Παναγιώτης απροσδιόριστες πηγές, κάποιες έχουν προσδιοριστεί. Μία απίστευτη επίθεση που έγινε στην ομάδα, στον κόουτς, σε εμάς. Μείναμε όρθιοι, είχαμε απόλυτη πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητες και φτάσαμε στο σημερινό επίτευγμα. Έναν πολύ πολύ σημαντικό τίτλο κόντρα σε μία ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους, που έχει ένα μπάτζετ ίσως και πιο ψηλό από του Ολυμπιακού ή αντίστοιχο. Με δικό της γήπεδο, με Μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη της ομάδος. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δε διαθέτει γήπεδο, ευτυχώς ή δυστυχώς δε διαθέτουμε Μέσα ενημέρωσης, δεν ελέγχουμε. Οπότε, μάλλον πρέπει να τα βγαίνουμε και να τα λέμε εμείς κάποια θέματα. Βγήκαμε, τα είπαμε με τεράστιο προσωπικό κόστος. Έχει γίνει μία ισοπέδωση, μία εξομοίωση, το τί έχει βγει και έχει ειπωθεί από τα κανάλια και τα σάιτ, από επίσημα κανάλια, όχι τα social media, ξεπερνάει την φαντασία. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει να απαντήσουμε σε κάποια θέματα και να τα δούμε πιο αναλυτικά. Σήμερα είναι μέρα χαράς, ημέρα θριάμβου στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για όλα αυτά τα χρόνια αλλά ειδικά για φέτος που άντεξε όλη αυτή την πίεση και μπόρεσε και είδαμε αυτό το θέαμα, το πάθος στην ομάδα. Πρωταγωνιστές είναι ο κόουτς και οι παίκτες, δεν είμαστε εμείς. Εμείς θα βγούμε μπροστά αν χρειαστεί να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι ο προπονητής, το επιτελείο του, οι παίκτες και όλο το σταφ. Όχι εμείς. Να πούμε μόνο ότι αυτή η ομάδα είναι από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία του Ολυμπιακού από όταν επιστρέψαμε μετά την συγκλονιστική απόφαση που πήραμε τότε. Νομίζω ότι οι τίτλοι είναι 9-2 στην Ελλάδα, μετράει αυτό. Ουσιαστικά χάθηκε ένα πρωτάθλημα πέρσι στον πέμπτο τελικό στο σουτ. Μπορείς να πεις πολλά για αυτό τον αγώνα αλλά δεν είναι της στιγμής. Χάσαμε ένα πρωτάθλημα στον πέμπτο τελικό στο σουτ με απουσίες, με τραυματισμό του Φαλ λίγο πριν. Έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει και νίκες και ήττες, δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Είναι μία μεγάλη επιτυχία. Δεν θέλω να πω για την Ευρώπη και που βρισκόμαστε, είναι γνωστά τα θέματα. Ελπίζω το μέλλον να μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες χαρές.
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Σήμερα ήταν ένας ιστορικός τίτλος στα 100 χρόνια ιστορίας του Ολυμπιακού. Ήμαστε υπερήφανοι για αυτό, δόθηκε μεγάλη μάχη για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Όπως είπε και ο κόουτς μετά την λογική απογοήτευση που υπήρχε στην ομάδα μετά τον χαμένο ημιτελικό, η ομάδα δέχθηκε έναν ανελέητο πόλεμο από απροσδιόριστες πηγές λες και το να πηγαίνεις στο Final-Four είναι αποτυχία. Λες και όποια ομάδα πηγαίνει είναι δεδομένο ότι πρέπει να το κατακτάς. Αν ήταν έτσι η ΤΣΣΚΑ 8 συνεχόμενα που πήγε δε θα είχε πάρει 2 τίτλους αλλά 8 ή άλλες ομάδες. Η Φενέρ, φετινή πρωταθλήτρια, η προηγούμενη ήταν το 2017 μαζί μας. Μία ομάδα με πλούσιο ιδιοκτήτη και βάζει κάθε χρόνο ένα τρελό μπάτζετ, καμία σχέση με τα δικά μας. Άσχετα αν το φετινό μπάτζετ ήταν ανεβασμένο για τα δικά μας δεδομένα. Σήμερα η ομάδα έγραψε ιστορία. Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-0. Εκεί μπορώ να πω με τον Γιώργο, τον κύριο Σκινδήλιας, τον Χρήστο Μπαφέ και τον Νίκο Λεπενιώτη ατελείωτες ώρες στα τηλέφωνα για να βρούμε τι είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Όντως έγιναν ιστορικές ομιλίες που δεν βγήκανε, δεν τις δώσαμε για διαφήμιση, σε κλειστά αποδυτήρια και δε μιλάω για τη δήλωσή μας μετά την ήττα. Μιλάω για το πως μίλησε ο Γιώργος κυρίως και εγώ λιγότερο στα αποδυτήρια μετά τον πρώτο χαμένο τελικό. Φυσικά αυτό δεν αρκούσε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος, έχει μεγάλους παίκτες, έχει μεγάλη ιστορία και το να κάνεις το 1-1 δεν αρκούσε. Θέλαμε άλλες δύο νίκες και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δείξαμε χαρακτήρα και όπως είπα γράψαμε ιστορία. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον κόσμο του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια».
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη χθες στην παραλία: «Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους κάποιοι Ελληνάρες»
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Περασμένα... ξεχασμένα για Φουρνιέ και Ναν - Η αγκαλιά μετά το τέλος του Game 4
- Αγίου Πνεύματος 2025: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ σήμερα (9/6) - Ποια είναι κλειστά
- Προσοχή στις απάτες! Τα 6 κόλπα που "αδειάζουν" τις χρεωστικές κάρτες
- Έξαλλος ο Αταμάν: «Πόσοι Έλληνες παίζουν στον Ολυμπιακό; Μόνο ένας, και ήρθαν να με πειράξουν με την ελληνική σημαία»
- Χρήστος Χατζηϊωάννου: «Τώρα θα έχω δυο μπαμπάδες, απάντησε αυθόρμητα όταν του ανακοινώσαμε πως θα παντρευτούμε»
- Λήξη συναγερμού στο Πεδίον του Άρεως: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο - Περιείχε ρούχα
- Αποφάσισε για το μέλλον του ο ΜακΚίσικ
- Ηλικιωμένη χτύπησε κακοποιό με έναν κουβά στη Νέα Πεντέλη - «Μου έδωσε ο Θεός δύναμη»
- Ισραήλ: Ο στρατός ταυτοποίησε τη σορό του Μοχάμεντ Σινουάρ, ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Ξέσπασε ο Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου: «Έχω ενημερώσει τον Τούρκο πρέσβη για τον ρατσισμό κατά της χώρας μου»
- Ντροπιαστική στιγμή: Influencer έβγαζε βίντεο έξω από εστιατόριο στο Μονακό και την έδιωξαν κακήν κακώς [βίντεο]
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά Ναν-Φουρνιέ μετά το τέλος του αγώνα
- Αδέλφια Αγγελόπουλοι: Ανελέητος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού -Ο πιο κομβικός τίτλος στην ιστορία
- Ισραήλ: Ο στρατός επιβεβαιώνει ότι ταυτοποίησε τη σορό του ηγέτη της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινουάρ, στη Γάζα
- Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχεται: Οι κόρες μας έχουν απομακρυνθεί από εμάς – Γιατί το έκαναν
- Όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ συνάντησε τον Πρόεδρο Νίξον: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την εμβληματική φωτογραφία
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετέφερε 20 επιβάτες συνετρίβη στην πολιτεία Τενεσί
- Παναθηναϊκός: «Η Μπράιτον συμφώνησε με τον Ουναΐ για 4ετές συμβόλαιο», γράφουν γαλλικά ΜΜΕ
- Ολυμπιακός: Η απονομή του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους» [εικόνες]
- Τελευταία Νέα iEfimerida
- Αδέλφια Αγγελόπουλοι: Ανελέητος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού -Ο πιο κομβικός τίτλος στην ιστορία
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετέφερε 20 επιβάτες συνετρίβη στην πολιτεία Τενεσί
- Παναθηναϊκός: «Η Μπράιτον συμφώνησε με τον Ουναΐ για 4ετές συμβόλαιο», γράφουν γαλλικά ΜΜΕ
- Ξέσπασε ο Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου: «Έχω ενημερώσει τον Τούρκο πρέσβη για τον ρατσισμό κατά της χώρας μου»
- Ισραήλ: Ο στρατός επιβεβαιώνει ότι ταυτοποίησε τη σορό του ηγέτη της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινουάρ, στη Γάζα
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά Ναν-Φουρνιέ μετά το τέλος του αγώνα
- Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι παίζει «βρώμικο και πολιτικό» παιχνίδι γύρω από την ανταλλαγή αιχμαλώτων
- Ολυμπιακός: Η απονομή του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους» [εικόνες]
- Αγγελόπουλοι: «Πήραμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία μας»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την αποστολή στο ΟΑΚΑ (vid)
- Από την… άσπρη βούλα κατέκτησε το Nations League η Πορτογαλία
- Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ! Κυριάρχησε του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό και επέστρεψε στην κορυφή
- Τραμπ για ταραχές στο Λος Άντζελες: Η Εθνοφρουρά θα αποκαταστήσει την τάξη
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετέφερε 20 επιβάτες συνετρίβη στην πολιτεία Τενεσί
- Τα ζώδια για τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025
- National League: Θρίαμβος στα πέναλτι για την Πορτογαλία - Κούπα κόντρα στην Ισπανία
- Πορτογαλία – Ισπανία: Για δεύτερη φορά κατέκτησε το Nations League η ομάδα του Ρονάλντο – Με 5-3 στα πέναλτι
- Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποθεώθηκαν από 1.000 οπαδούς – «Στις χαρές και στις λύπες μαζί»