Καιρός: Μέχρι 27°C σήμερα – Πού θα βρέξει
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-05-2025
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα σε όλη τη χώρα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 26 βαθμούς και κατά τόπους στα νότια ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες .
Στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός, όμως από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 και στα νοτια τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Εύβοια και θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 και τοπικά έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα στην Κρήτη και το βράδυ στις βόρειες Κυκλαδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Κυκλάδες 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 και στην Κρήτη τοπικά έως 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αρχικά σχεδόν αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, οι οποίες από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου και στις βορειότερες περιοχές από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 και στις Σποράδες από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6, που από το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-05-2025
Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα οι νεφώσεις θα αυξηθούν αρχικά στο νότιο Ιόνιο, βαθμιαία στα ηπειρωτικά και αργότερα στο νότιο Αιγαίο και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς και κατά τόπους στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-05-2025
Στο Ιόνιο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-05-2025
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15-05-2025
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 που γρήγορα θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Εξαφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας
- Τον Άγιο αυτόν μην τον ξεχνάτε ποτέ: «Να έρχεστε στον τάφο μου να λέτε τον πόνο σας, εγώ θα σας ακούω και θα σας βοηθώ»
- Αυτή η δίαιτα δεν μειώνει απλά το βάρος – Αλλάζει και το μικροβίωμα του εντέρου και τη σκέψη μας για το φαγητό
- Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και το «έξυπνο ρολόι» της Καρολάιν που «έδειξε» τον δολοφόνο
- Γράμμα στις μαμάδες των Τεμπών: Ένα «ευχαριστώ» και μια «συγγνώμη» για τη Γιορτή της Μητέρας
- Φωκίδα: Εξαφάνιση ηλικιωμένου
- Αρκάς: To σκίτσο για την γιορτή της μητέρας
- Θρίλερ στο Ελληνικό: Γιατί ενημερώθηκε το Ανθρωποκτονιών για τους τρεις περίεργους θανάτους - Που στρέφονται οι έρευνες
- Τι γινόταν στις πενθήμερες των '90s; Χαοτικές φωτογραφίες με τσουλούφια και κασετόφωνα
- Θρίλερ στο Ελληνικό: Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση με τους τρεις θανάτους - Υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Real.gr
- Τα «πεπόνια των δέντρων» που προστατεύουν την καρδιά, το έντερο και την όραση και μειώνουν τη φλεγμονή
- «Αυτοχειρία» της Μάντσεστερ Σίτι, 0-0 με τη Σαουθάμπτον
- Μακρόν: «Κλειδί» η ανάπτυξη συμμαχικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
- Τρομερή Θέλτα, νίκησε με 10 παίκτες τη Σεβίλλη και πλησιάζει στην Ευρώπη
- Γεμάτη η Τούμπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Το αντίο του Βιεϊρίνια
- Επέστρεψε στη Bundesliga το Αμβούργο μετά από 7 χρόνια
- Νίκη για τον Βόλο στο Αγρίνιο, 3-0 τον Παναιτωλικό
- Πώς να καθαρίσετε το στρώμα σας σε 15 λεπτά με ένα απλό υλικό
- Καιρός: Μέχρι 27°C σήμερα – Πού θα βρέξει
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Αφησε ένα τριαντάφυλλο στον τάφο του Φραγκίσκου

- Τελευταία Νέα Real.gr
- Καιρός: Μέχρι 27°C σήμερα – Πού θα βρέξει
- Νατάσσα Μποφίλιου: Το ταξίδι στο Άμστερνταμ και το τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της
- Πώς να καθαρίσετε το στρώμα σας σε 15 λεπτά με ένα απλό υλικό
- Επέστρεψε στη Bundesliga το Αμβούργο μετά από 7 χρόνια
- Τα «πεπόνια των δέντρων» που προστατεύουν την καρδιά, το έντερο και την όραση και μειώνουν τη φλεγμονή
- Μακρόν: «Κλειδί» η ανάπτυξη συμμαχικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
- Ουκρανία: Ρωσική αεροπορική επίθεση εναντίον του Κιέβου
- Ο Πούτιν προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Μόσχας-Κιέβου την 15η Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη
- Γιολάντα Καλογεροπούλου-Σταύρος Σβήγκος: Ταξίδεψαν στη Λευκάδα μαζί με τα παιδιά τους
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Αφησε ένα τριαντάφυλλο στον τάφο του Φραγκίσκου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Η φοροδιαφυγή μάς στερεί 7 δισ.
- Αίθριος σχεδόν ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις- Χαλάει λίγο από το μεσημέρι, αλλά θα βελτιωθεί ως το βράδυ
- «Οποιος πάει αλλού στην Ευρώπη, θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα»
- Απολογούνται ακόμη 14 μέλη της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στη Θεσσαλονίκη
- Eurovision – Klavdia στον ΕΤ: Το παιδικό μου όνειρο
- Ο Τραμπ χαιρετίζει την επανεκκίνηση των εμπορικών σχέσεων ΗΠΑ – Κίνας
- Σκάνδαλο στην Βρετανία: Απομακρύνθηκε ο αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού λόγω καταγγελιών για σχέση με υφιστάμενη αξιωματικό
- Τι γινόταν στις πενθήμερες των '90s; Χαοτικές φωτογραφίες με τσουλούφια και κασετόφωνα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Σμύρνη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε – Κανονικά τα δρομολόγια του τραμ
- Η μητέρα στο επίκεντρο ως εθνική επιλογή