Στη δημοσιότητα, παρά τις αντιδράσεις, οι φωτογραφίες άλλων πέντε ιερόδουλων με AIDS

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες άλλων πέντε παράνομα εκδιδόμενων γυναικών, που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS, κατόπιν ελέγχων σε υπαίθριους χώρους στο κέντρο της Αθήνας. Εις βάρος όλων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική της ανακοίνωση τονίζει πως η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών,

καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε εις βάρος των παραπάνω πέντε γυναικών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των οροθετικών ιερόδουλων έχουν αναρτηθεί στο site της αστυνομίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη, μπορεί να καλεί στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ, στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 – Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Keywords
Τυχαία Θέματα