Οι Χτισμένες.. των Θεμελιών στο ΚοοΚοο

Οι Χτισμένες… των Θεμελιών σηματοδοτούν τη λήξη της σιωπής του τραγουδοποιού Λάμπρου Παπαλέξη (Φάντης Μπαστούνι & οι Άσσοι, Σαύρα των Βασιλικών Δρόμων) μετά από 10 ακριβώς χρόνια. Τη μπάντα πλαισιώνουν μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς που κυκλοφορούν στο συγκεκριμένο χώρο: πρώην συνεργάτες όπως ο Διονύσης Τελιόπουλος στις κιθάρες και τα φωνητικά (Σαύρα των Βασιλικών Δρόμων, Barbeque) μαζί με τον Πάνο Tομαρά (Honeydive, Earthbound, Swing Shoes) στο μπάσο και τα φωνητικά, τον Χρήστο

Αλεξάκη (Wedding Singers, Blackmail) σε πιάνο, πλήκτρα και φωνητικά, τον Δημήτρη Γρηγοριάδη (Rosewood Brothers, Τεφλόν) στα τύμπανα και φωνητικά και τον Μάρκο Χαϊδεμένο στο Hammond B3 και τα πλήκτρα.
Όλοι μαζί ενορχηστρώνουν κι εκτελούν 11 ολοκαίνουρια τραγούδια σε στίχους και μουσική του Λάμπρου Παπαλέξη, τα οποία θα κυκλοφορήσουν περίπου στα τέλη της ερχόμενης άνοιξης.
Με μουσικές αναφορές τη folk μουσική και το rock” n” roll και ενδιάμεσους σταθμούς τα ηλεκτρικά gospel και τα μεταβιομηχανικά blues περιγράφουν μέσα από ένα ηλεκτρισμένο ταξίδι την νοητική τους κατάδυση στους λαβύρινθους μιας νοσηρής πραγματικότητας σε μια προσπάθεια να την ξορκίσουν.
Όλα αυτά και με τη φιλική συμμετοχή του Alex K. (The last Drive) θα λάβουν χώρα στο KOOKOO live music bar στις 11 Νοεμβρίου στις 21.30 το βράδυ, όπου και θα γίνει και η πρώτη επίσημη ζωντανή εμφάνιση της μπάντας.

Κυριακή 11/11
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30
Είσοδος 12 € με ποτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα