Ο Μόνιμος Κάτοικος στο Ghost House

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Μόνιμος Κάτοικος δίνει ραντεβού με τους ακροατές του για μία και μοναδική εμφάνιση στο Ghost House (Λεπενιώτου 26, Ψυρρή). Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του καθώς και παλιότερα τα οποία αγαπήθηκαν από το

κοινό του.

Μετά την επιτυχία του τελευταίου του single «Το πρώτο τρένο» από την 5th Season Records, το οποίο μετράει ήδη περισσότερα από 110.000 views και μια επιτυχημένη εμφάνιση στο «Ράδιο Αρβύλα», ο Μόνιμος Κάτοικος θα συναντηθεί με τους ακροατές του αυτή τη φορά ζωντανά. Καλεσμένοι του θα είναι ο Λάγνης (Νέα Τάξη Πραγμάτων) και ο Infinik καθώς και αρκετοί γνωστοί και φίλοι καλλιτέχνες της hip hop σκηνής. Η ώρα έναρξης ορίζεται στις 21.30 και η είσοδος στα 5 ευρώ.

Ο Μόνιμος Κάτοικος εμφανίστηκε στο Ράδιο Αρβύλα πριν 2 εβδομάδες, απόπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές και γενικά είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ακροατών της ελληνικής hip hop μουσικής. Αυτό φαίνεται και από την αναλογία like – dislike στα video του στο youtube ( Στο πρώτο Τραίνο έχει 2.243 θετικές ψήφους και 40 αρνητικές)!

Μόνιμος Κάτοικος – Το πρώτο τραίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα