KAZARMA music festival-Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα


A w e e k f u l l o f m u s i c

Ελάτε να αποδείξετε ότι αξίζετε. Ελάτε να παίξετε τις μουσικές σας. Ελάτε να σας ακούσουμε.
Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Hotel & Spa ένα καθημερινό, διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα! Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα.
Δηλώστε συμμετοχή είτε είστε συγκρότημα, είτε σόλο καλλιτέχνες. Είτε τραγουδάτε Ελληνικά είτε Αγγλικά. Είτε είστε από Καρδίτσα, Τρίκαλα. Λάρισα, Βόλο ή από οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Κάθε βράδυ για μία εβδομάδα υπέροχες μουσικές κάτω απ’ τα αστέρια πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης.
Στις εκδηλώσεις εκτός από τους συμμετέχοντες στο διαγωνιστικό τμήμα θα έχουμε και νέα ανερχόμενα ταλέντα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουλίου
FACE TO FACE: Ο Φώτης Θεοχαράκης [από τις Σέρρες] και ο Άρης Μπαρμπέτας [από την Αθήνα], σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα αντρικά duos. Δύο νέα ανερχόμενα αγόρια με ποπ και ροκ ρεπερτόριο.
ΤΡΙΤΗ 31 Ιουλίου
• AT THE MOVIES: Ο Λεωνίδας Καγιάφας [από τον Βόλο] και η Πολυτίμη Γιώτα [από την Αθήνα] σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια από τον κινηματογράφο. Οι φωνές τους θα σας ταξιδέψουν στην μεγάλη οθόνη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1η Αυγούστου
• ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Μαυρίκιος [από την Λεμεσό- Κύπρος] και η Σύλβια Ευθυμίου [από την Πάφο- Κύπρος], σ’ ένα πρόγραμμα μόνο με Ελληνικά και ‘80’ς. Δύο νέα παιδιά που θα σας συναρπάσουν.
ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου
• ΡΩΜΑΝΟΣ LIVE: Ο Ρωμανός [από τα Ιωάννινα] σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα Ελληνικά έντεχνα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια από όλες τις εποχές από ένα τραγουδιστή που τώρα ξεκινάει την καριέρα του.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Αυγούστου
• SPECIAL GUEST O μεγαλύτερος Έλληνας κιθαρίστας, Παναγιώτης Μάργαρης διασκευάζει ροκ τραγούδια για κλασσική κιθάρα. Μαζί του νέοι τραγουδιστές.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου
• ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ Live: Η Κέλλυ Καλτσή [από το Αγρίνιο], μια συγκλονιστική τραγουδίστρια ακροβατεί μεταξύ Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου με εφόδια τη φωνή της και ένα μεγάλο χαμόγελο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Αυγούστου
• Από όσους νέους καλλιτέχνες έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια της εβδομάδας οι καλύτεροι θα ξαναπαίξουν live

Kazarma Lake Resort Spa, Καλύβια Φυλακτής 43067 Καρδίτσα | Τηλ.: 24410 92290 | Fax: 24410 92030
περισσότερες πληροφορίες
Facebook: https://www.facebook.com/KazarmaMusicFestival
Keywords