Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με την μητέρα της Ούρσουλα και μιλάει για την προσωπική της ζωή

Κόρη και μάνα πανέμορφες όσο ποτέ φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό Hello!. Η 26χρονη παρουσιάστρια, πόζαρε δίπλα στη μαμά της, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, οι δυο τους μοιάζουν σαν… αδερφές, παρά σαν μάνα και κόρη αφού η Ούρσουλα γέννησε την Δούκισσα στα 19 της.

Στην συνέντευξη τους η Ούρσουλα δήλωσε πως «Για μένα ήταν θείο δώρο που απέκτησα δυο παιδιά από τον άνδρα της ζωής μου. Το ήθελα πολύ κι ας ήμουν αρκετά μικρή. Ήταν ευτυχία να μεγαλώνω κι εγώ

μαζί τους». η Δούκισσα επίσης προσθέτει «Δεν έχω ακούσει ποτέ τους γονείς μου να τσακώνονται, να φωνάζουν, ή να μιλάνε άσχημα μεταξύ τους. Σίγουρα αυτός είναι ένας λόγος, που δεν αντέχω ως άνθρωπος τις εντάσεις. Δεν είμαι μαθημένη έτσι». Επίσης η Δούκισσα δήλωσε για την μητέρα της «Για μένα, είναι το πρότυπο μου. Η αφανής ηρωίδα της οικογένειας μας».

Επίσης η μητέρα της Δούκισσας δηλώνει «πιστή σύμμαχος» της Δούκισσας: «Τόσο εγώ όσο και ο Νίκος, της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Ήμασταν και είμαστε στο πλευρό της, πιστοί σύμμαχοι της». Για την τηλεοπτική εμπειρία δίπλα στους Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή αλλά και για το αν φοβήθηκε τον χαρακτηρισμό της γλάστρας δήλωσε: «Είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνεργασία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να περνάω τόσο ωραία. Ο Θέμος και ο Βαγγέλης με στηρίζουν και με πιστεύουν παραπάνω απ” όσο φανταζόμουν, μου έχουν δώσει πάρα πολύ χρόνο και χώρο στην εκπομπή και κάνουν τα πάντα για να είμαι ευχαριστημένη. Ομολογώ πως το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω… Πόσο λάθος είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί, οι ετικέτες και οι ταμπέλες γενικότερα. Εάν έκανα πίσω κάθε φορά που φοβόμουν τι θα πουν, τότε δεν θα είχα κάνει τίποτα. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα, και νομίζω πως κάποιος μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί εάν δει την εκπομπή».

Για την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη είπε ότι οι δημοσιεύσεις είναι περιττές και δήλωσε «Μα και να σας πω ότι όλα είναι καλά, αύριο πάλι θα πουν ότι χωρίζω. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική μου ζωή τα τελευταία δύο χρόνια».

Keywords
Αναζητήσεις
oursoula nomikou
Τυχαία Θέματα