Αυλαία και για τον Panda Band Contest!


Το Σάββατο 4 Αυγούστου έλαβε χώρα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία ο τελικός του PANDA BAND CONTEST για την ανάδειξη της Νο1 ελληνικής μπάντας.
 Με μότο "Τα πάντα για μια μπάντα", οι πέντε φιναλίστ ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν ο καθένας με την σειρά του, τον καλύτερο εαυτό τους, κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Beach bar Almyra.
 Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι ΚΥΜΑ με απόφαση της
κριτικής επιτροπής και του κοινού που παραβρέθηκε στον τελικό. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Σαφαρίκας Νάσος (Καλλιτεχνικός μάνατζερ), Όλγα Βλαχοπούλου (στιχουργός), Χάρης Πρώιος (δισκογραφική Plus Rec), Τρύφωνα Κουτσουρέλη (Συνθέτη) και Μαρία Γρηγοριάδου (φωτογράφος).
 Το έπαθλο της νικήτριας μπάντας είναι: Συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία PLUS REC) και ένα χρόνο promotion. Την ηχογράφηση δύο κομματιών, ένα γραμμένο αποκλειστικά από την νικητήρια μπάντα και ένα σε σύνθεση του Τρύφωνα Κουτσουρέλη και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.
Βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία από τον μετρ του είδους Κώστα Καπετανίδη και φωτογράφηση από την Μαρία Γρηγοριάδου και το Grigoriadis WHITE STUDIO.
 Τα θερμά συγχαρητήρια της ομάδας του PANDA BAND CONTEST στις υπόλοιπες τέσσερις μπάντες που πήραν μέρος στον τελικό.
Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ήταν οι:BOTOX, X-STREAM, NORMA THE BAND και AIR ASTRONS. Έ
να μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μπάντες που δήλωσαν συμμετοχή από την έναρξή του διαγωνισμού πριν λίγους μήνες.
 Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας, Legend Radio 101,6 - Ξάνθη ::, το :: Dramania.gr - Δράμα :, τον Alpha News 95,5 - Δράμα ::, το :: PatrasEvents.gr - Πάτρα :: τον Polis radio 102,6 - Αλεξανδρούπολη :,τον : Λάμψη FM - Καβάλα 105,7 ::το PostYourEvents.gr ::το ArtFools.gr :,το Radio 1 Serres 101 FM :το Hit-Channel.com ::,το :: rockstuff.gr ::και το : music-dreams.gr :: Καθώς επίσης τους χορηγούς μας :Καταστήματα Γερμανός Δράμας, Καβάλας, Σερρών,το «tCa - techCopyart»και τον Τσακίρη Αντώνη, το «Grigoriadi - White Studio» και τα φροντιστήρια ΣΤΟΚΑ στη Δράμα.
Και φυσικά τον παρουσιαστή της βραδιάς Χρήστο Κούτρα, που μας μετέδωσε την δική του θετική ενέργεια. Ευχαριστούμε ακόμα: τον παρουσιαστή της βραδιάς Χρήστο Κούτρα, που μας μετέδωσε την δική του θετική ενέργεια. Το beach bar ALMYRA για την φιλοξενία, Τον Τρύφωνα Κουτσουρέλη, τον Χάρη Πρώιο, την Μαρία Γρηγοριάδου, τον Νάσο Σαφαρίκα,, την Eleven Concerts, τον Νίκο Μουρατίδη και τις Εκδόσεις Τετράγωνο, την PLUS REC και όλους όσους έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους για την δημιουργία και διεξαγωγή του PANDA BΑND CONTEST.
 Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο Συγκρότημα «ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που ήταν καταπληκτικοί για άλλη μια φορά!!!
 Φέτος ήταν οι ΚΥΜΑ που κέρδισαν τον διαγωνισμό....εμείς συνεχίζουμε και για του χρόνου με την ίδια όρεξη και την ίδια αγάπη για την μουσική, μια ιδέα που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και να αναδείξει νέους ανθρώπους, νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρο του
Keywords
Τυχαία Θέματα