Βερόνικα Κάστρο: Πως είναι σήμερα η Μεξικάνα star που υποδυόταν την “Ρόζα”;

20:07 5/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κατάφερε να διατηρήσει την ομορφιά της η 60χρονη Μεξικάνα star που σε Ελλάδα και Κύπρο  γνωρίσαμε από τους ρόλους της ως Ρόζα και Σολεδάδ στις αρχές της δεκαετίας του ’90;

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια η Βερόνικα Κάστρο μετράει πάνω από 40 χρόνια καριέρας στο Μεξικό.

Με τη λάμψη και το ταλέντο της κατάφερε σύντομα να περάσει τα σύνορα της χώρας της και να φτάσει μέχρι και στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Στο δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης είχαμε δει τρεις μόνο από τις δεκάδες τηλεοπτικές σειρές που γύρισε στο Μεξικό μέχρι και το 2009.

Και οι πλούσιοι κλαίνε

Ρόζα

Αγαπημένη μου Σολεδάδ

Η πλοκή στα περισσότερα σίριαλ που πρωταγωνιστούσε είχε να κάνει με την αιώνια πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών, κάτι που στη συγκεκριμένη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, οι κάτοικοι βιώνουν έντονα.

Leonarda


Πώς είναι σήμερα;

Στην Ελλάδα  και στην Κύπρο χάσαμε τα ίχνη της Βερόνικα Κάστρο από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Η ίδια ωστόσο, συνέχισε τη λαμπρή της πορεία στη χώρα της, σχεδόν μέχρι τις μέρες μας και ως παρουσιάστρια εκπομπών στην τηλεόραση.Παρουσίασε την μεξικάνικη εκδοχή του “Big Brother”.

Μπορεί ο χρόνος να άφησε τα σημάδια του στο πρόσωπό της και η ίδια να ζήτησε τη βοήθεια της τεχνολογίας, κατάφερε όμως να κρατήσει το ίδιο γοητευτικό βλέμμα…

Keywords
Αναζητήσεις
βερονικα καστερ, βερονικα καστρο
Τυχαία Θέματα