Το σκληρό μήνυμα της Καίτης Φίνου για τις ταινίες της

13:19 20/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Καίτη Φίνου είναι από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές ηθοποιούς της Ελλάδας, που  τη δεκαετία του ’80 που έκανε το μεγάλο μπαμ  περπατούσε και γινόταν χαλασμός! Ακόμα και σήμερα όμως παραμένει πολύ αγαπητή στο κοινό και κυρίως πολύ απλή και προσιτή και δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το να αυτοσαρκάζεται  και να συγκρίνει την εικόνα του χθες με του σήμερα.

Ο Alpha το τελευταίο διάστημα έχει  εντάξει στο καθημερινό

του πρόγραμμα την προβολή ταινιών, που πρωταγωνιστούσε η σεξοβόμβα των 8os , στις οποίες μάλιστα οι τηλεθεατές χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι και εκείνοι που κριτικάρουν αρνητικά αυτές τις ταινίες, χαρακτηρίζοντας τις χαμηλής ποιότητας.

Μάλιστα κάποιοι μιλάνε για βιντεοταινίες κάτι που δεν ισχύει γιατί μιλάμε για ταινίες κινηματογράφου.Η ηθοποιός έχει γυρίσει και βιντεοταινίες αλλά οι συγκεκριμένες που προβάλλονται είναι ταινίες, και  ενοχλεί την γνωστή ηθοποιό που κάποιοι προσπαθούν να βεβηλώσουν μια καριέρα χρόνων με την ασχετοσύνη τους και τα πικρόχολα σχόλια τους.

Δείτε τι τους απαντά η Καίτη Φίνου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Τελευταια φορα:
Αυτοσαρκαζομαι,για την ηλικία,τα κιλά μου και δεν εχω προβλημα να γελάσουμε πανω σ’αυτα τα θεματα με ολους,καθως και σ’αλλα πολλά.
Ομως δεν δεχομαι,να μιλάει κάποιος για την δουλειά μου.Ειτε φτηνη ηταν,ειτε ποιοτική,ειτε Β ή Γ κατηγορίας.
Γιατί εμένα αυτη η δουλεια μου εδωσε για πολλα χρονια ψωμι,οπως και σε πολλους συναδελφους και τεχνικούς.Ολόκληρες οικογενειες ζουσαν απ’αυτες τις ταινίες.
Δουλεψα σκληρα τα πρωτα δωδεκα χρονια,χωρις να ξερω τι σημαιναν διακοπες.Λοιπον τελευταια φορα που μιλάει καποιος για τις ταινιες μου.Σε οποιον δεν αρεσουν υπαρχει στον τοιχο μου ενα τοξακι δεξια κατω απ’την φωτογραφια που λέει DELETE.Καντε το το σηντομότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα