Το λογότυπο της Κυπριακής Προεδρίας στο κτίριο του Συμβουλίου

14:52 2/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Συνεργεία του Συμβουλίου της ΕΕ ξεκίνησαν σήμερα τις εργασίες αντικατάστασης του λογότυπου της προεδρεύουσας χώρας.

Από το μεσημέρι στις Βρυξέλλες άρχισαν τα έργα απομάκρυνσης του λογότυπου της Δανικής Προεδρίας που αντικαθίσταται με εκείνο της Κύπρου, το οποίο θα κοσμεί τους χώρους του Συμβουλίου για τους επόμενους έξι μήνες.

Το λογότυπο της Κύπρου,

με χρώματα μπλε, όπως η σημαία της ΕΕ, γαλάζιο, όπως ο κυπριακός ουρανός, χάλκινο και πράσινο, όπως η κυπριακή γη, θα στέλνει το μήνυμα «Για μια Καλύτερη Ευρώπη» σε μια δύσκολη για την γηραιά ήπειρο περίοδο.

Σε λίγη ώρα, ο Υφυπουργός για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέας Μαυρογιάννης αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες τις προτεραιότητες της Προεδρίας της Κύπρου. Η παρουσίαση θα γίνει σε διάσκεψη Τύπου στο κτίριο του Συμβουλίου Υπουργών μαζί με τον Δανό Μόνιμο Αντιπρόσωπο, Πρέσβη Jeppe Tranholm – Mikkelse.

Η διάσκεψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Κυπριακής Προεδρίας και ο Κύπριος Υφυπουργός θα παρουσιάσει το όραμα και τις προτεραιότητες της Προεδρίας.

Στη διάσκεψη Τύπου, ο Πρέσβης Jeppe Tranholm – Mikkelsen θα προβεί σε ένα απολογισμό των επιτευγμάτων της προεδρίας της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα