Τα αγόρια του Feel Fantastic αναστατώνουν με νέες καυτές πόζες!

11:43 13/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σοφρώνης Χάρμπας-Κυριάκος Αλεξάνδρου.Είναι τα καυτά αγόρια που πλαισίωναν τις διαγωνιζόμενες στην φωτογράφηση του “Feel Fantastic”.

Για μια βδομάδα μονοπωλούσαν τα ΜΜΕ με ποικίλα σχόλια. Τι λένε οι ίδιοι για τις αρνητικές κριτικές;

Ενώ για μια ακόμη φορά μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε τα καυτά κορμιά τους σε super sexy πόζες!

Περιμένατε πως η συγκεκριμένη φωτογράφηση θα προκαλούσε τόσο ντόρο και ότι θα κατακρινόταν από πολλούς;

Κ. Το περίμενα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Έφτασε σε σημείο να συζητιέται παντού.

Σ. Πριν από τη φωτογράφηση, σκέφτηκα τις ενδεχόμενες συνέπειες. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να την κάνω. Όταν είσαι επαγγελματίας και κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, δεν σε αφορά πώς το κρίνουν οι άλλοι.

Οι γονείς σας πώς το δέχτηκαν, δεδομένων και των όσων ακολούθησαν;

Σ. Εγώ το συζήτησα μαζί τους. Το αντιμετώπισαν σχετικά χαλαρά. Από τη στιγμή που θεωρούσα ότι δεν έκανα κάτι προκλητικό, δεν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Κ. Οι δικοί μου αρχικά αντέδρασαν. Όταν, όμως, τους εξήγησα τι ακριβώς θα έκανα, το δέχτηκαν. Και επειδή δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το διαδίκτυο, δεν είδαν τη συνέχεια που είχε η εν λόγω φωτογράφηση.

Πιστεύετε πως γενικότερα είμαστε πουριτανοί ως λαός;

Κ. Είμαστε πουριτανοί. Μετά από τη φωτογράφηση είδαμε πολλούς να προσπαθούν να μας κάνουν μαθήματα ηθικής. Νομίζω πως είναι καλύτερα ο καθένας να κοιτάζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή, αντί να κρίνει τις κοπέλες που συμμετείχαν στα φετινά καλλιστεία και εμάς που κάναμε τη δουλειά μας.

Σας ενόχλησε που δεν προβλήθηκε η δεύτερη φωτογράφηση που κάνετε;

Σ. Όχι.

Κ. Ήταν θέμα κακής συνεννόησης. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να προβληθεί στην τηλεόραση, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην την κάναμε.

Τα σχόλια που ακουστήκαν ότι ήταν σαδομαζοχιστική, σας πρόσβαλαν;

Σ. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα το ακούω αυτό.

Κ. Ακούσαμε τόσα πολλά, που προτιμήσαμε να μην ασχοληθούμε.

Βάζετε όρια στη δουλειά σας;

Κ. Κάθε φωτογράφηση είναι διαφορετική, γι’ αυτό περιμένω να μου εξηγήσουν πρώτα το concept.

Σ. Κι εγώ είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και ανάλογα κρίνω αν θα προχωρήσω ή όχι.

Γενικότερα, είστε χαμηλών τόνων ή σας αρέσει να προκαλείτε;

Κ. Όχι, δεν μου αρέσει να προκαλώ. Όταν, όμως, ασχολείσαι με το μόντελινγκ, χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση.

Σ. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο τι κάνω εγώ και όχι οι άλλοι. Οπότε, εγώ κρίνω αν αυτό που κάνω είναι σωστό ή λάθος. Δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι. Σημασία έχει αυτό που κάνω, να το κάνω σωστά. Δεν λέω πως δεν επηρεάζομαι καθόλου από τα όσα λέγονται, αλλά προτιμώ κάθε φορά να συνεχίζω την πορεία μου.

Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έγινες χαμός μετά την προβολή της φωτογράφησης. Να υποθέσω πως το ίδιο έγινε και με τα προφίλ σας στο facebook;

Κ. Δέχθηκα πάρα πολλά αιτήματα φιλίας και σχόλια. Με όσους μίλησα, ήταν θετικά τα σχόλια τους. Βέβαια, είδα και τα όσα αρνητικά λέχθηκαν. Παραδέχομαι πως στην αρχή δεν μου άρεσαν. Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, όπως σου είπα και πριν, προτίμησα να μην ασχοληθώ.

Σ. Και εγώ δέχθηκα πολλά μηνύματα. Ήξερα από την αρχή πως θα γινόταν τέτοιος χαμός, έτσι δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν κάποιοι αρνητικοί χαρακτηρισμοί για τις κοπέλες. Και αυτό είναι κρίμα.

Η αλήθεια είναι πως ακουστήκανε πολλά για το «Feel Fantastic-Star Κύπρος 2013». Εσείς συμφωνείτε με όλα αυτά ή πιστεύετε πως αν μη τι άλλο είχαν ενδιαφέρον τα φετινά καλλιστεία;

Σ. Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω. Θεωρώ όμως πως τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν κάποιες διαδικασίες, αν θέλουν να συνεχίσουν στο χώρο του μόντελινγκ. Και πράγματι φέτος υπήρχε περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό. Πρώτη φορά έγινε μια τέτοια παραγωγή σε ό,τι αφορά τα καλλιστεία. Και αυτό για μένα είναι καλό. Χρειάζεται να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να φθάσουμε στο επίπεδο άλλων χωρών, οι οποίες είναι περισσότερο ανοιχτόμυαλες στο θέμα των καλλιστείων.

Κ. Ούτε εγώ είμαι αρμόδιος για να κρίνω. Συμφωνώ, όμως, με τον Σωφρόνη πως οι κοπέλες κέρδισαν πολλά από όλες τις δοκιμασίες.

Εσείς, θα λαμβάνατε μέρος σε αντίστοιχα ανδρικά καλλιστεία;

Σ. Εγώ, ναι.

Κ. Αν ήμουν σε μικρότερη ηλικία και είχα τον απαιτούμενο χρόνο, πιστεύω πως ναι, μιας και είναι μια ωραία εμπειρία, μέσα από την οποία μαθαίνεις αρκετά για το χώρο του μόντελινγκ.

Πόσο καιρό εργάζεστε ως μοντέλα;

Σ. Δυο χρόνια περίπου.

Κ. Κι εγώ γύρω στα τρία. Με τον Σωφρόνη γνωριζόμαστε, μιας και συνεργαζόμαστε με το ίδιο πρακτορείο.

Θα κυνηγούσατε μια καριέρα στο εξωτερικό;

Κ. Δεδομένου ότι έχω μια καλή δουλειά εδώ και παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου -όπως σκοπεύω να κάνω- θα πρέπει να δεχόμουν μια πολύ καλή πρόταση για να με δελεάσει. Αν και αυτό το θεωρώ ως ένα πολύ απομακρυσμένο σενάριο.

Σ. Αν προέκυπτε μια ευκαιρία που πίστευα πως θα είχε προοπτική, θα την εκμεταλλευόμουν.

Με τι άλλο ασχολείστε;

Σ. Εγώ εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Πέρα από το γυμναστήριο, κάνω μποξ -λαμβάνω μέρος και σε διάφορους αγώνες- ενώ παλαιότερα έπαιζα και ποδόσφαιρο.

Κ. Εγώ συνεχίζω με το μεταπτυχιακό μου στη νοσηλευτική, εργάζομαι παράλληλα και παίζω σε μια ομάδα futsal πρώτης κατηγορίας.

Με την εμφάνιση σας, πόσο ασχολείστε; Είστε αυτό που λέμε μετροσέξουαλ;

Σ. Έχω μόνο ένα κόλλημα με τα μαλλιά μου. Κάνω βέβαια και λέιζερ και σαλάριουμ, αλλά μέχρι εκεί (γέλια).

Κ. Εγώ ασχολούμαι με την εμφάνιση μου, αλλά όχι σε σημείο που να θεωρούμαι μετροσέξουαλ.

Συνέντευξη :Κωνσταντίνα Γεωργίου

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μηνά

Styling :Ανδρέας Ζεν

Περιοδικό Down Town

Keywords
Αναζητήσεις
σωφρονης χαρμπας, σοφρωνης χαρμπας
Τυχαία Θέματα