Σύσταση Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ Μαρωνιτών

13:24 19/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η σύσταση κοινού Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου των Μαρωνιτών, το οποίο θα εργασθεί για την εκλογή του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αποφασίσθηκε την περασμένη Πέμπτη σε σύσκεψη των επιτροπών ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ των Μαρωνιτών.

Η σύσκεψη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση που υπογράφουν ο Επίτροπος Θρησκευτικών Ομάδων ΔΗΣΥ Φραγκίσκος Φράγκος και ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ

Μαρωνιτών, Γιαννάκης Λαζαρής, πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2012, στο επιτελείο του κ. Αναστασιάδη και “ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “όλες οι αποφάσεις ήσαν ομόφωνες και επικράτησε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού και απόλυτης ταύτισης επί του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος απο την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στο ύπατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

Επίσης, στη σύσκεψη “διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας στηρίζει τον Νίκο Αναστασιάδη” και “συστάθηκαν, επίσης, υποεπιτροπές για να καλύψουν τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα σε όλα τα χωριά των Μαρωνιτών, συμπεριλαμβανομένων των εγκλωβισμένων, της νεολαίας, καθώς και των μελών της κοινότητας που διαμένουν στις πόλεις και επαρχίες Λεμεσού και Πάφου”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Το σώμα”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “χαιρέτισε την ιστορική συνεργασία ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ και καλεί όλη την μαρωνιτική κοινότητα όπως παραστεί σύσσωμη στη μεγάλη παγκοινοτική συγκέντρωση του υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο κινηματοθέατρο Παλλάς στις 30 Νοεμβρίου 2012 στις 7:00 το βράδυ. όπου θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό  ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν”.

Τη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης συντόνισε ο Επίτροπος Θρησκευτικών Ομάδων του ΔΗΣΥ Φραγκίσκος Φράγκος, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μαρωνιτών Γιαννάκη Λαζαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα