Συνεχίζονται οι χρηματικές προσφορές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας

16:48 24/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιταγή ύψους 300 ευρώ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, επέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη τα αδέλφια του ήρωα και αγωνιστή της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Παρίδη.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το ποσό των 300 ευρώ, προέρχεται από τις πωλήσεις του βιβλίου του Σωκράτη Αντωνιάδη για τον Μιχαλάκη Παρίδη με τίτλο «Ο αγωνιστής – ποιητής της ελευθερίας». Η επιταγή παραδόθηκε σήμερα στον Δήμαρχο Λάρνακας από τα αδέλφια Παρίδη, Γιαννάκη και

Ανδρέα».

Ευχαριστώντας τα αδέλφια Παρίδη και τον Σωκράτη Αντωνιάδη για την προσφορά τους, ο Δήμαρχος Λάρνακας, ανέφερε ότι «η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση τους είναι συγκινητική ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται επίσης ότι «η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Ο αγωνιστής – ποιητής της ελευθερίας», θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αναμένεται ακόμα να ακολουθήσουν και άλλες παραδόσεις επιταγών από έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις του βιβλίου για περαιτέρω στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας».

Keywords
Τυχαία Θέματα