Συνάντηση Καρογιάν με Ρώσο Γερουσιαστή

17:13 6/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Κυπριακό, η οικονομική κρίση και η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν με τον Ρώσο Γερουσιαστή και Αντιπρόεδρο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (ρωσική Άνω Βουλή) και ηγετικό στέλεχος του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας Andrey Klimov.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση στα γραφεία του ΔΗΚΟ, Καρογιάν και Klimov

συζήτησαν «αναλυτικά θέματα που ενδιαφέρουν τις δύο χώρες όπως το Κυπριακό, την οικονομική κρίση που έπληξε την Κύπρο και τις επιπτώσεις τόσο στον Κυπριακό λαό όσο και τα ρωσικά συμφέροντα καθώς επίσης και την γενικότερη κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις σχέσεις των δύο κομμάτων τα οποία συνδέονται με πρωτόκολλο συνεργασίας από το 2009, όπως αναφέρεται.

Αναφέρεται επίσης ότι συμφωνήθηκε κατ’ αρχή η διοργάνωση εντός του 2014 δύο σεμιναρίων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στα οποία θα καταβληθεί προσπάθεια συμμετοχής και των υπολοίπων κυπριακών κομμάτων με τα οποία η Ενωμένη Ρωσία διατηρεί σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα