Σταμάτης Γονίδης: «Με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα»

10:27 17/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκτρώσεις έχουν κάνει αρκετές γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και σε συνέντευξή του αποκάλυψε αναφορικά με το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με την σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου πως: «Ναι, για εκείνη. Δεν θα ήθελα όμως να το κάνω με τεχνητούς τρόπους, γιατί θα αισθάνομαι ενοχές. Ένα μεγάλο αμάρτημά μου που νιώθω ότι με βαραίνει, είναι ότι με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα». Πόσες φορές έτυχε να κάνουν

έκτρωση οι σύντροφοί του; «Αρκετές. Καμιά φορά βέβαια σκέφτομαι σε ποια κοινωνία φέρνεις πια ένα παιδί. Επιπρόσθετα επειδή έχω κάνει δυο παιδιά, όταν μεγαλώσουν δεν σου δίνουν σημασία. Δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σένα. Μόνο όταν έχουν ανάγκη θα σε πάρουν τηλέφωνο και αυτό με ενοχλεί πολύ. Όταν με απορρίπτουν όσοι αγαπώ, το επόμενο βήμα είναι να τους απορρίψω κι εγώ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα