Πρεμιέρα «Μες στην καλή χαρά»: Το άγχος της Καραβάτου, ο Σάκης Ρουβάς και οι ευχές της Σπυροπούλου στη Ναταλία

11:10 5/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τι μηνύματα έστειλαν Σταματόπουλος και Σπυροπούλου; Δείτε το βίντεο της έναρξης του Μες Στην Καλή Χαρά.

Μετά από ένα καλοκαίρι που γράφτηκαν τόσα πολλά και συζητήθηκαν άλλα τόσα, έφτασε η ώρα για το νέο Μες Στην Καλή Χαρά να βγει στον αέρα του ALPHA. Η μουσική έπαιζε δυνατά ενώ η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεφε μετά από δύο χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού της Κάντζας, μέσα σε ένα καλοφτιαγμένο πλατό που δεν θυμίζει

τίποτα από τις προηγούμενες σεζόν της εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια μπήκε με το γλυκό χαμόγελο που την χαρακτηρίζει, αλλά και εμφανώς συγκινημένη από το χειροκρότημα των συνεργατών της που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες.

«Καλωσορίσατε! Έτσι ξεκινάει το Μες Στην Καλή Χαρά! Σκεφτόμουν ότι θα πάθω διάφορα… τελικά το μόνο που έγινε έιναι ότι μου χάλασαν τα νύχια. Γούρι! Ξεκινάμε μια καινούρια χρονιά με μια υπέροχη ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες. Θα σας κρατάμε συντροφιά με πολύ θετική διάθεση, με χαρά, με αισιοδοξία, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν είναι όμορφα. Δεν θα είμαστε αποστασιοποιημένοι από την κοινωνία, αλλά θέλουμε να γίνουμε η παρέα σας όλα τα Σαββατοκύριακα αυτής της χρονιάς!», είπε η Κατερίνα και αμέσως μετά υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ευθύμη Ζησάκη.

Η παρέα πέρασε στον καναπέ και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού, την κεντρική παρουσιάστρια του Μες Στην Καλή Χαρά τα πέντε προηγούμενα χρόνια…
«Δεκάδες φορές έχω έρθει καλεσμένη σ’ αυτή την εκπομπή και όλες τις φορές πέρασα υπέροχα. Θέλω να ευχηθώ στη Ναταλία, στον Θέμη, στον παναγιώτη, όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει από το Μες Στην Καλή Χαρά τις θερμότερες ευχές μου για καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα ξεκινήματά τους»!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Θέλω να ευχηθώ στη Ναταλία που ήταν μαζί μου πέρυσι… Ναταλία μου καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα στο νέο σου ξεκίνημα στον ΑΝΤ1. Νομίζω το ήθελες πολύ».

Ο Παύλος Σταματόπουλος υποσχέθηκε στη Ναταλία Γερμανού ότι δεν θα σταματήσει να ασχολείται μαζί της τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα